kamia Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2010 Dzieki Sly Wiec bedzie to tak: -ja - bagaz podreczny, walizka i dodatkowa walizka za 165zl -corka - bagaz podreczny,walizka i dodatkowa walizka za 165zl Mam nadzieje,ze nie kaza mi zaplacic tych 115 euro
sly6 Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2010 moze napisze inaczej.. 1 walizka jest bezplatnie nastepna jest za 165 zl a 3-ecia kosztuje te ponad 100 euro jesli chodzio bagaz glowny
ppp1 Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2010 a jak do torby rowerowej wezme rower to w takim razie ile zapłace za taki bagaż
kamia Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2010 Juz mam metlik Na kazdy bilet przypada bagaz glowny bezplatnie + bagaz podreczny. Ok Mam 4 bagaze glowne, 2 podreczne i 2 bilety,osobne siedzenia itp... Ja na swoj bilet mam bagaz podreczny i bagaz glowny bezplatny + drugi bagaz za oplata 165zl. Corka na swoj bilet ma bagaz podreczny i bagaz glowny + drugi bagaz za oplata 165zl. Normalnie juz zglupialam,a skoro zrobilam juz z siebie kompletna idiotke to Sly mozesz mi wprost napisac czy zaplace te EURO?
sly6 Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2010 moze napisz jeszcze prosciej mozesz zabrac na 1 bilet 1 bagaz glowny -ten co idzie do luku bagazowego plus bagaz podreczny co idzie z Toba i tyle-to jest w cenie biletu jesli wezmiesz jak w Twoim przypadku 1 torbe dodatkowa to zaplacisz 165 zl a jesli bys wziela nastepna torbe to wtedy placisz te ponad 100 euro tak wiec aby zakonczyc ta sprawe placisz te 165 zl za siebie i za Corke... ppp1 dostales juz kiedys odpowiedz co do roweru,,jak chcesz sie czegos wiecej dowiedziec to idz do biura lotu,dzwon na infolinie
anabell Napisano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2010 a co jesli walizka dodatkowa za ktora sie placi ma nadwage np 10 kg? w lufthansie tez kaza placic za dodatkowa walizke?
sly6 Napisano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2010 anabell za 2-ga walizke placi sie 50 dol usd.jesli na tej walizce bedzie nad waga jak u Ciebie to zaplacisz 350 dol usd dodatkowo tak wiec 50 dol usd plus 350 dol usd to wyjdzie = 400 dol usd chyba ze sie zmiescisz z nadawaga do 32 kg to wtedy zaplacisz 100 dol usd plus te 50 dol usd.
randy Napisano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2010 Jedna walizka za darmo do 23 kg jedna na polklad do 6 kg albo 9 kg nie pamietam za darmo, plus albo torebka albo laptop na poklad za darmo a 2ga walizka do 23 kg kosztuje 50 dol.Do 50 dolarow za druga walizke dowalaja jeszcze jakies 13 dolarow za wypisanie tych 50 dolarow. Paranoja- ale tak jest. Bylem w Pl w maju i na okeciu tak nas potraktowali. Musi byc 23 kg albo mniej. Niektorym moze sie tu udalo przewiesc kilo wiecej ale ostrzegam bo widzialem ludzi ktorzy przepakowywali rzeczy z walizek i zakladali ciuchy na siebie.
sly6 Napisano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2010 randy nie pisalem tej kwoty za wypisanie kwitu ale to bedzie z jakies 80 zl jesli chodzi o Okecie..tak wiec placisz za wystawienie rachunku
Ania_A Napisano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2010 Słuchajcie nie mogę znaleźć listy rzeczy które mogę i której nie mogę przewozić w bagażach. Chodzi mi o LOT. Czy ktoś może z tym pomóc? I pyt nr 2: co wchodzi w cenę biletu? Prócz przewozu mnie , bagażu i posiłków coś jeszcze? Jakieś napoje, soki? Bo alkohol jest już płatny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.