Skocz do zawartości

Lot-bagaż

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzieki Sly :)

Wiec bedzie to tak:

-ja - bagaz podreczny, walizka i dodatkowa walizka za 165zl

-corka - bagaz podreczny,walizka i dodatkowa walizka za 165zl

Mam nadzieje,ze nie kaza mi zaplacic tych 115 euro :D

• Odpowiedzi 23
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

moze napisze inaczej..

1 walizka jest bezplatnie

nastepna jest za 165 zl a 3-ecia kosztuje te ponad 100 euro jesli chodzio bagaz glowny

Napisano

Juz mam metlik :D

Na kazdy bilet przypada bagaz glowny bezplatnie + bagaz podreczny.

Ok

Mam 4 bagaze glowne, 2 podreczne i 2 bilety,osobne siedzenia itp...

Ja na swoj bilet mam bagaz podreczny i bagaz glowny bezplatny + drugi bagaz za oplata 165zl.

Corka na swoj bilet ma bagaz podreczny i bagaz glowny + drugi bagaz za oplata 165zl.

Normalnie juz zglupialam,a skoro zrobilam juz z siebie kompletna idiotke :)

to Sly mozesz mi wprost napisac czy zaplace te EURO?

Napisano

moze napisz jeszcze prosciej

mozesz zabrac na 1 bilet 1 bagaz glowny -ten co idzie do luku bagazowego plus bagaz podreczny co idzie z Toba i tyle-to jest w cenie biletu

jesli wezmiesz jak w Twoim przypadku 1 torbe dodatkowa to zaplacisz 165 zl

a jesli bys wziela nastepna torbe to wtedy placisz te ponad 100 euro

tak wiec aby zakonczyc ta sprawe

placisz te 165 zl za siebie i za Corke...

ppp1 dostales juz kiedys odpowiedz co do roweru,,jak chcesz sie czegos wiecej dowiedziec to idz do biura lotu,dzwon na infolinie

• 3 tygodnie później...
Napisano

anabell za 2-ga walizke placi sie 50 dol usd.jesli na tej walizce bedzie nad waga jak u Ciebie to zaplacisz 350 dol usd dodatkowo

tak wiec 50 dol usd plus 350 dol usd to wyjdzie = 400 dol usd

chyba ze sie zmiescisz z nadawaga do 32 kg to wtedy zaplacisz 100 dol usd plus te 50 dol usd.

Napisano

Jedna walizka za darmo do 23 kg jedna na polklad do 6 kg albo 9 kg nie pamietam za darmo, plus albo torebka albo laptop na poklad za darmo a 2ga walizka do 23 kg kosztuje 50 dol.Do 50 dolarow za druga walizke dowalaja jeszcze jakies 13 dolarow za wypisanie tych 50 dolarow. Paranoja- ale tak jest. Bylem w Pl w maju i na okeciu tak nas potraktowali. Musi byc 23 kg albo mniej. Niektorym moze sie tu udalo przewiesc kilo wiecej ale ostrzegam bo widzialem ludzi ktorzy przepakowywali rzeczy z walizek i zakladali ciuchy na siebie.

Napisano

randy nie pisalem tej kwoty za wypisanie kwitu ale to bedzie z jakies 80 zl jesli chodzi o Okecie..tak wiec placisz za wystawienie rachunku

Napisano

Słuchajcie nie mogę znaleźć listy rzeczy które mogę i której nie mogę przewozić w bagażach. Chodzi mi o LOT. Czy ktoś może z tym pomóc?

I pyt nr 2: co wchodzi w cenę biletu? Prócz przewozu mnie :), bagażu i posiłków coś jeszcze? Jakieś napoje, soki? Bo alkohol jest już płatny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...