Hans79 Napisano 25 Maja 2010 Zgłoś Napisano 25 Maja 2010 Witam, wybieram sie a przynajmniej mam taką nadzieje słżbowo do US, jestem przed uzyskaniem wizy, mam jednak pytanie,jeżeli bylem karany za jazde w stanie nietrzeźwym moge wogole startować po wize, zakaz sie juz skonczyl, po drodze zakazu nie bylo zadnych wykroczeń, czy musze dostarczac zaswiadczenie o niekaralnosci, tłumaczyc je itp zgodnie z tym co jest na stronie ambasady? Proszę o odpowiedz i wyrozumialosc Pozdrawiam
sly6 Napisano 25 Maja 2010 Zgłoś Napisano 25 Maja 2010 jak jest napisane na stronie tak nalezy zrobic jesli nawet jestes czysty w kartotece,takie cos pokaze ze zrobiles to 1 raz i jestes juz czysty i nie masz nic po za tym ... No i musisz tez pokazac na rozmowie ze wiesz co zrobiles i teraz inaczej postepujesz -robisz
Hans79 Napisano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 25 Maja 2010 Bardzo dziękuje za odpowiedź, w sumie to mi nie przeszło przez głowe zeby to jakos odpuścic, a czy po przedlożeniu takiego zaświadczenia mam jakas szanse zeby wize otrzymać? Czy raczej liczyć się juz z odmową? Czy może inaczej to jak wróżenie z fusów:) Pzdr
sly6 Napisano 25 Maja 2010 Zgłoś Napisano 25 Maja 2010 I teraz czy masz jakas szanse,jakas tam masz ale co bedzie to sam zobaczysz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.