bana19 Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Właśnie biura zaczely robic nabor na WAT do drukarni czy ktos z Was wybiera sie do Hartford?? albo do innej drukarni w innym miescie? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamtox123 Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Dokładnie jakie biura? Sam sobie odpowiem. ACP reaktywowało swoją działalność. Dla mnie to co najmniej podejrzane, ze akurat w maju przed samym rozpoczęciem sezonu WAT'owego http://www.adventure.org.pl/praca.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_lbn_87 Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Jedyna lokalizacja jaka jest do wyboru to właśnie Hartford. My jedziemy w 4 osoby lub 5. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilson Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Ja własnie dogrywam znajomych na wyjazd, pewnie zbierze się grupka ze 4 osoby USA szykuj się - nadciągamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamtox123 Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Ze śląska ktoś się wybiera ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
guerreiro Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 A był już ktoś w Quadzie w hartford w tamtym roku? Bo słyszałem że raczej słabo tam z nadgodzinami, poniewaz zakład mały... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolja1 Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Dokładnie jakie biura?Sam sobie odpowiem. ACP reaktywowało swoją działalność. Dla mnie to co najmniej podejrzane, ze akurat w maju przed samym rozpoczęciem sezonu WAT'owego http://www.adventure.org.pl/praca.html Co jest w tym podejrzane? Właśnie zastanawiam się nad tą ofertą. Prace zaproponowało mi biuro allmatur, przez fundacji CIEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz24 Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_lbn_87 Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 A tak w ogole co sadzicie o pracy w QG? ciezko? ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Siema jestem z Lublina? Czy ktoś z was był z ACP w tej drukarni lub na jakimś innym wyjeździe w USA. Czy występowały jakieś problemy z otrzymaniem wizy lub też na miejscu w USA ??? Czy jedzie ktoś z Lublina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.