kondzik83 Napisano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2010 Witam, byłem w USA na wacie juz 3 razy. Jestem studentem zaocznym i prowadze własna działalnosc. Jak to sie ma do takiego wyjazdu,moze ktos miał podobny problem na forum ??? Z góry dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam.
sly6 Napisano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2010 masz na mysli prowadzenie dzialalnosci gospodarczej w USA bedac na work i travel czy tez zastanawiasz sie czy Ci dadza wize na work i travel
kondzik83 Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2010 Zgadza sie, prowadze wlasno dzialalnosc i chciałbym mimo wszystko wyleciec na W&T. Zastanawiam sie jak to wyglada ze strony prawnej ???
sly6 Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2010 liczy sie to ze jestes studentem i ze przez to przejdziesz tylko nie wiem jak jest ze studiami zaocznymi ale to Ci juz powiedza w biurze
Fidelloz Napisano 2 Lipca 2010 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2010 Kondzik, masz 27 lat i dalej zapodajesz? Ja mam w tym roku bede mial 26, a za rok i moze za 2 bym jeszcze pojechał :-) Cieszy mnie to ,ze nie jestem sam w swoim planie ;-))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.