Electrolyte Napisano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2010 Obecnie uczę się w Wielkiej Brytanii. W przyszłe wakacje chciałabym wyjechać do USA do pracy, poprzez agencję Real Gap Experience. Program który mnie interesuje jest programem tylko dla studentów, a pobyt trwałby około 3 miesięcy w przerwie wakacyjnej. Jako że nie mam obywatelstwa brytyjskiego, będę musiała starać się o wizę. Poczytałam trochę w internecie na temat wiz, ale dalej nie mam pewności. Czy powinnam starać się o wizę pracowniczą H2A/H2B? Czy może jest inna wiza która byłaby odpowiednia w moim przypadku?
sly6 Napisano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2010 a co mowi ta agencja i czy czasami to nie jest wyjazd na work i travel a wtedy dostaje sie wize J-1 a nie h2a/h2b
Electrolyte Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2010 Z tego co wyczytałam na ich stronie to po 3-miesięcznej pracy jest możliwość podróżowania przez następny miesiąc, więc podejrzewam, że pewnie work & travel. Dzięki.
sly6 Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2010 jesli tak to chodzi o ten rodzaj wyjazdu oraz wize mozesz tez o tym poczytac na stronie Ambasady USA w Polsce
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.