lukaszekkk Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2010 Wyczytałem, że w WELCOME LETTER powinien być numer przez który można sprawdzić status sprawy. ( SRC number). Czy to prawda ? Mijają 3 tygodnie ale do tej pory nie doszedł żaden WELCOME LETTER . Czy jest to powód do obaw ?
sly6 Napisano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2010 jeszcze nie,sa przypadki ze ktos dostal GC po 3 tyg ale zazwyczaj ten czas sie troche dluzszy niz 3 tyg..
lukaszekkk Napisano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2010 Ale my jeszcze nie dostaliśmy nawet Welcome Letter. Mijają 3 tygodnie od wjazdu do USA. Przeglądając forum, niektorzy dostawali po kilka Welcome Letter a My ani jednego. Martwi mnie to.
sly6 Napisano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2010 to moze umow sie na infopass..nie wiem czy takie cos moze Ci pomoc ale zawsze to cos poczytasz o tym infopass na forum.
lukaszekkk Napisano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2010 Nie moglem znalezc na forum informacji o infopass . Sly6 czy mozesz wytlumaczyc co to oznacza ? jak sie na to umowic ?
lukaszekkk Napisano 14 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2010 Dzieki Sly6 za stronę internetową A czy można zadzwonić do USCIS i porozmawiać z kimś tak jak do NVC . Dzwoniłem pod ten numer 1 800 375 5283 i nie moglem z nikim porozmawiać tylko włączała się sekretarka. Nie wiem co robić bo wydaje mi się ze już długo czekamy na Welcome Letter.
sly6 Napisano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2010 nie wiem gdzie Ty mieszkasz ale mozesz chyba udac do biura urzedu?a rejestrowales sie na infopass na spotkanie?
lukaszekkk Napisano 14 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2010 Przeglądałem tą stronę Infopass . A jak zarejestruje się na spotkanie to gdzie ono się odbywa ? i to jest na jakich zasadach ? To jest taka forma pomocy w sprawie załatwiania spraw imigracyjnych ?
lukaszekkk Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2010 Jakie jest numer telefonu do USCIS żeby porozmawiać z osoba a nie słuchać sekretarki .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.