sly6 Napisano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2010 lukaszek znalazlem takie cos dla Ciebie,nie Ty 1 czy ostatni masz taki problem z GC,nawet Jackie miala ,poczytaj o Chicago co pisze http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...85&hl=obama przepraszam ze teraz to podaje ale starosc nie radosc i czasami takie cos wypada z glowy
lukaszekkk Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2010 Przydatny watek Sly6 . Martwie sie bo jednak na Zielona Karte zapewne lepiej patrza niz na pieczatke w paszporcie. Nie chce zakladac nowego watku to zapytam tutaj a podczas przyjmowania do szkoly maja pieczatke w paszporcie beda traktowac na tych samych zasadach jak majac juz Zielona Karte?
sly6 Napisano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2010 urzednicy na lotnisku wiedza o tej pieczatce i wpuszca Cie na teren USA jak nie masz jeszcze karty ..a co do szkoly to trzeba zobaczyc jak bedzie-roznie ludzie moga do tego podejsc .
lukaszekkk Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2010 Wreszcie ponad miesiac od wjazdu do USA otrzymalismy Welcome Notice.
lukaszekkk Napisano 8 Lipca 2010 Autor Zgłoś Napisano 8 Lipca 2010 Witam, Mam takie pytanie. Otrzymalem Welcome Notice i tam jest numer przez ktory moge sprawdzic status co dzieje sie z moja karta. Tydzien temu byl status : Document production or Oath Ceremony Ze 28 czerwca rozpoczela sie produkcja Zielonej Karty Dzisiaj patrze na stronie USCIS i mam status : Post-Decision Activity I pisze ze 6 lipca wyslali cos do mnie wyslali (we mailed you a notice that we have approved this OS155A IMMIGRANT VISA AND ALIEN REGISTRATION) Co to oznacza ?
promysl Napisano 27 Września 2010 Zgłoś Napisano 27 Września 2010 I co dalej???? Ile czasu ostatecznie minęło do przysłania GC ???
paprak Napisano 27 Września 2010 Zgłoś Napisano 27 Września 2010 Ja dostalam GC jakies poltora miesiaca po przyjezdzie. Przepraszam, myslalam, ze to zapytanie lukaszka. Mysle, ze czekal jak wiekszosc osob, ktore znam okolo 1,5 miesiaca na GC.
sly6 Napisano 28 Września 2010 Zgłoś Napisano 28 Września 2010 przepraszam za off topic ale czasami na forum jest tak ze ludzie zagonieni codziennoscia juz nie pisza ze cos dostali ,ze cos uregolowali /
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.