Wiki.T Napisano 23 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2010 Jadę do przyjaciela, on nie będzie sponsorował mojego pobytu w USA, tylko ja i moi rodzice. Czy on musi wypełnić Affidavit of Support?
Wiki.T Napisano 23 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2010 A czy on powinien przygotować zaproszenie? Czytałam, że w przeważającej części przypadków zaproszenie do niczego nie jest potrzebne, ale zawsze mogę zostać poproszona o jego pokazanie. Jak ma ono wyglądać? Mój przyjaciel ma po prostu napisać, że mnie zaprasza od wtedy do wtedy i się podpisać?
sly6 Napisano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2010 jak ma taka wole i podzieli sie informacjami gdzie mieszka,jak na imie-nazwisko to niech takie cos napisze nie ma latwiejszej formy do napisania jak zaproszenie ma tam byc zawarte -dane Wasze,ze Cie zaprasza na tyle i tyle czasu,ze bedziesz uniego oraz ze Ci pomoze jak cos Ci sie stanie i podpis i teraz jak kto dostaniesz to nie wychylaj sie do pokazywania na rozmowie. Mozesz byc poproszna o pokazanie a wyjsc bez wizy i pamietaj o tym ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.