Skocz do zawartości

Mam Praktyke. Jeszcze Nie Mam Wizy :d

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc,

Znalazlam sobie firme ktora chce mnie przyjac na 6 miesieczna praktyke.

koncze studia.

mam doswiadczenie w pracy ktora mialabym tam robic.

Na ta chwile myslalam zeby zalatwic to przez: http://www.cicdgo.com/

(poniewaz z tego co zrozumialam, rozne biura potracaja dodatkowo niepotrzebnie kase, a tutaj robi sie to bezposerdnio... taniej i szybciej?)

Czy jest lepszy sposob na zalatwienie tego?

Na co uwazac?

Na ile jest to prawdopodobne ze dostane wize? Tzn. najpierw place jak pamietam 560 dolarow, a dopiero potem staram sie o wize... wiec jakie jest prawdopodobienstwo ze faktycznie je dostane?

Wielkie dziekuje za wszelkie informacje

Asia

Napisano

jest tanszy sposob ale bys musiala znac sie na papierach-chodzic za tym oraz ta firma by Ci musiala cos pomoc

a tak robia to firmy za pewna oplata -papiery zalatwiaja itp a Ty idziesz na rozmowe

a czy przez takie cos mozesz dostac wize to juz inna sprawa

wpisz moze w google ta nazwe firmy i zobaczysz kto i jak pisze o tej firmie bo jak firma jest dobra to nie powinnas miec problemow z wiza chyba ze cos nie tak wyjdzie pod czas rozmowy samej..

• 9 miesięcy później...
Napisano
Czesc,

Znalazlam sobie firme ktora chce mnie przyjac na 6 miesieczna praktyke.

koncze studia.

mam doswiadczenie w pracy ktora mialabym tam robic.

Na ta chwile myslalam zeby zalatwic to przez: http://www.cicdgo.com/

(poniewaz z tego co zrozumialam, rozne biura potracaja dodatkowo niepotrzebnie kase, a tutaj robi sie to bezposerdnio... taniej i szybciej?)

Czy jest lepszy sposob na zalatwienie tego?

Na co uwazac?

Na ile jest to prawdopodobne ze dostane wize? Tzn. najpierw place jak pamietam 560 dolarow, a dopiero potem staram sie o wize... wiec jakie jest prawdopodobienstwo ze faktycznie je dostane?

Wielkie dziekuje za wszelkie informacje

Asia

hej poszukuje praktykodawcy w USA na program intership.kierunek budowa i obsluga maszyn. moze masz jakies linki dobre by znalesc jakiegos praktykodawce. z gory dziekuje za pomoc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...