kamcia62 Napisano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2010 WITAM WSZYSTKICH, Z PEWNOSCIA TEN TEMAT JUZ PRZEWIJAL SIE PRZEZ FORUM, ALE NIE MOGE ZNALEZC WATKU. sPRAWA WYGLADA NASTEPUJACO, PO ROZWODZIE WROCILAM DO AZWISKA ZPRZED MALZENSTWA - A WIZE TURYSTYCZNA MAM WBITA W PASZPORCIE Z POPRZEDNIEGO NAZWISKA... CHCE LECIEC DO USA TURYSTYCZNIE - CO MAM ROBIC??? CZY BILET KUPOWAC NA NAZWISKO Z PASZPORTU I NIM SIE POSLUGIWAC W STANACH, NA TO NAZWISKO MAM SSN, PRAWO JAZDY I MIALAM GC. NAZWISKO ZMIENILAM W POLSCE. CO MAM ROBIC? PROSZE O POMOC I PORADE. JOASIA
sly6 Napisano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2010 co masz zrobic?to nie pisac duzymi literami nastepnym razem,wylaczyc caps lock.... a teraz tak...tak pisze jak jest przy zmianie nazwiska przy malzenstwie : http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/q13_2006.html moze to tez pracuje w 2 strone ale wtedy co pokazesz na granicy ze masz tak zmienione nazwisko? co do biletu to sie kupuje na nowe nazwisko . a jak jest w druga strone to chyba tego nie bylo na forum ,chyba ze dawno i nie pamietam.. Mozesz napisac do Ambasady z takim pytaniem i moze po 2 tyg dostaniesz odpowiedz..
kamcia62 Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2010 Bardzo dziekuje, sorek za caps look. Poprawie sie:-) Joasia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.