Skocz do zawartości

Problem Z Ds-160

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Have you attended any educational institutions other than elementary schools

tzn ze wpisujesz te szkoly po szkole podstawowej ..szkoly podstawowej nie wpisujesz

Napisano

odpowiedzi podaje sie po angielsku i mozesz podac ze jestes przed studiami.I jak cos to powiesz na rozmowie jak bedzie ze studiami

lub tez napisz N/A

Napisano

10 razy wypełniałem próbnie ten wniosek i na oficjalnej wersji się pomyliłem... z tymi szkołami... zaznaczyłem że nie ukończyłem i nie wyskoczyło okienko do wpisywania szkół i poszedłem dalej nie zauważając tego... ja pier*** czy mogę ten wniosek wypełnić jeszcze raz?...

Napisano

no to nie pozostaje Ci nic innego jak zadzwonic na infolinie i tam sie dowiedziec jak z tym wnioskiem moze byc i czy mozesz drugi wyslac do USA..

Napisano

Ja wczoraj tez wypelnialem wniosek i juz bylem przy koncu i bylo ze sesion time out!!!!

Zapisywalem sobie to na kompa ale jakos sie nie chcialo mi to wgrac i od poczatku robilem drugi raz to wypelnialem i potem znow to samo.

Dzisiaj ide do kafejki internetowej jeszcze raz sprobowac.

Mam tylko pyt odnosnie CURRENT OCCUPATION.

jak dalem OTHER, to wyskoczylo zeby dac wytlumaczenie i tam wpisalem ze skonczylem liceum i ide na studia na jaka uczelnie.

To potem mi wyskoczylo twoje duties? to w nich co najlepiej wpisac?

A i jeszcze jedno: W SURNAMES - jak podaje nazwisko matki to obydwa nazwiska panienskie i po mezu? i w jakiej kolejnosci?

Tak samo jak pisze siostry dane to tez pisac jej nazwiska dwa?

Dziekuje za odpowiedz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...