promilm Napisano 24 Października 2010 Zgłoś Napisano 24 Października 2010 z mojej obeserwacji Amerykanskiego rynku budowlanego- tu sie raczej burzy a nie buduje; Mysle ze wiecej inwestycji jest w Europie czy azji niz tu- np autostrady czy markety tu juz sa od lat 70-tych a w polsce terac (staraja sie wybudowac). Mozna znalezc w tej dziedzinie prace w Amerykanskiej firmie ale jak maja kontrakty poza granicami kraju (Irak, Azja...)
wojciechg23 Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 To ja mam takie pytanie, ja mam dwie oferty pracy to znaczy nie oferty ale w obu sytuacjach jestem po paru rozmowach przez telefon i obie firmy chca mnie widziec na oficjalnej rozmowie w usa. Czy wiecie na jaka wize powinienem jechac i jakie papiery oni musza dostarczyc mi na rozmowe do konsula ?. Pozdrawiam
sly6 Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 a po co zakladasz taki sam posty jak masz juz swoj zalozony?poczekaj na inne odpowiedzi tam lub tez bylo pisac tutaj...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.