michael1447 Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2010 A ile za takiego prawnika trzeba zapłacić i na ile dni on jest potrzebny ?
ella Napisano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2010 Od kilkuset dolarow (nieczesto sie zdarza, zeby brali tak malo) do kilku tysiecy, zalezy od twojej sprawy i od prawnika oczywiscie. Mnie za godzine konsultacji prawnik policzyl 250$, do tego dostalam od niego zle informacje, dobrze ze sie sama tym interesowalam i ze pomogla mi Karina. Mysle ze ciezko o dobrego prawnika. Co do czasu, to wypelnia i wysyla on twoje dokumenty, moze tez z toba isc na interview. Jesli sprawa jest prosta, to obedzie sie bez prawnika. Jesli zas sa jakies komplikacje lub niejasnosci, to prawnik jest wskazany. Wszystko zalezy od tego jaka jest twoja sprawa.
sly6 Napisano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2010 jak zle popadniesz to taki prawnik tak przeciagnie sprawe ze i w 2 lata sie nie wyrobisz z GC a kasy wydasz i pare dobrych pare tys dol...
michael1447 Napisano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2010 A jeżeli już bym dostał wizę turystyczną to wystarczyłbymi bilet w jedną strone do USA czy z powrotem tez bym musial kupic ? Czy urzednik na lotnisku nie bedzie mial do mnie pretensji ze tylko w jedna strone kupilem ?
sly6 Napisano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2010 masz juz na forum podany przyklad -temat co sie moze stac z biletem w 1 strone..temat napisany wczoraj
michael1447 Napisano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2010 Przeszukałem tematy i nic nie znalazłem, nie ma chyba takiego tematu :/ Podaj linka
Beruś Napisano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2010 http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=16948
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.