pzczolkamaja Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Witajcie. Szukam osób, które od połowy wrzesnia będą w NY lub juz przebywaja i maja troszkę wolnego czasu. Z chęcia nawiążę nowe kontakty w celu spędzenia miło czasu np w Central Parku oraz wspólnego zwiedzania. Jestem wesoła, towarzyską dziewczyną i mam 27 lat. Lubie poznawac ludzi, "włoczyć się" po świecie i zwiedzac. Są jacys chętni do wspólnych wojaży lub chociaż na kawę??? Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joaxx Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Hej ja bede w NY od polowy września. Napisz swoj numer gg albo maila Link to comment Share on other sites More sharing options...
pzczolkamaja Posted September 4, 2010 Author Report Share Posted September 4, 2010 joaxx nie moge ci wyslac PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_warszawa Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 ja rowniez bede od 13.09 - 19.09. zapraszam na priva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stopa Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 Ja też z chęcią nawiążę znajomości z osobami będącymi w NYC pod koniec września -od 26 wrzesnia przez tydzień czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pzczolkamaja Posted September 7, 2010 Author Report Share Posted September 7, 2010 to spotkajmy sie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stopa Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 No jasne! A od kiedy i do kiedy będziesz w NYC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pzczolkamaja Posted September 8, 2010 Author Report Share Posted September 8, 2010 2 polowa wrzesnia!!!! wiec??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jac0 Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Ja też będę w NY w drugiej polowie wrzesnia. Dokladnie 19-26. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka_milka Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Witajcie. Szukam osób, które od połowy wrzesnia będą w NY lub juz przebywaja i maja troszkę wolnego czasu. Z chęcia nawiążę nowe kontakty w celu spędzenia miło czasu np w Central Parku oraz wspólnego zwiedzania. Jestem wesoła, towarzyską dziewczyną i mam 27 lat. Lubie poznawac ludzi, "włoczyć się" po świecie i zwiedzac. Są jacys chętni do wspólnych wojaży lub chociaż na kawę??? Pozdrawiam! Hej, ja będę w USA we wrześniu i wybieram się na parodniową wycieczkę do NY. Też szukam kogoś, kto chciałby wspólnie pozwiedzać miasto itp. Jeśli nadal szukasz, pisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.