Skocz do zawartości

Ile zapłaciliście za bilet lotniczy do USA??

COMmer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tak patrzę na wasze bilety i się zastanawiam - czy tylko parę innych osób ma jeszcze przesiadkę na lot wewnętrzny w us and a? bo nie wiem czy przypadkiem nie popełniłem jakiejś maniany.. wiem że taniej by było greyhoundem - ale tłuc się niewiadomo ile przez obcy kraj..

• Odpowiedzi 404
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

ja mam w Denver, lecę do Reno. I z skąd miałbym jechać grayhoundem ? :) Z NYC albo Chicago ? ;) to bez sensu,lepiej dorzucić parenaście dolców i mieć lepszy komfort.

Napisano

uff dzięki za pocieszenie bo jak czytam te ceny rodzicom to od razu "to może ty niepotrzebnie wziąłeś z przesiadką w stanach.."

Napisano

Mam zarezerwowany bilet na 20 czerwca. Koszt to ok 1000 dolarów. To dużo czy mało? Gdzie znajdujecie takie tanie bilety?

Napisano
Mam zarezerwowany bilet na 20 czerwca. Koszt to ok 1000 dolarów. To dużo czy mało? Gdzie znajdujecie takie tanie bilety?

to jest ~2800 - a jak wygląda trasa? bo jeśli do nju jorku to kapkę drogo

Napisano

nie można jednoznacznie określić co jest najtańsze a co nie - jak ja kupowałem bilet to najtańsza z tych co patrzyłem była oferta na stronach almaturu - w tydzień później kayak.com - a potem to co się kryje pod banerkiem:

bilety_forum.jpg:)

Napisano

Ja lecę do Chicago liniami KLM , wracam Air France a za wszystko zapłaciłem 2000(+100 zeta za wydrukowanie biletu czyli razem 2100). Bilet kupiłem na lataj.pl. Troszkę się spóźniłem bo wcześniej była opcja Swissa za 1800 :) Ale i tak z biurem płaciłbym 2650 więc troszkę w kieszeni zostaje.

Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...