Jump to content

Ile zapłaciliście za bilet lotniczy do USA??

Recommended Posts

Hej!

Z ciekawości chciałbym się zapytać ile w tym roku kosztuje was bilet do USA, czy ceny biletów rzeczywiście tak poszły do góry w stosunku do ostatniego roku?? Ja za przelot do Los Angeles mam do zapłacenia 3600zł, lot po 20 czerwca czyli w sezonie, ale cena mimo wszystko moim zdaniem bardzo wysoka. Jak jest w waszym przypadku?

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

o mój boże........

a skąd masz taki drogi bilet? to już chyba rekord cenowy , szczyt szczytów, z jakiej firmy jedziesz? kto tak ździera a nie mógłbyś samemu wybrać przewoźnika, jestem pewien, że zaoszczędziłbyś co najmniej 1000zł.........ależ Ci dowalili bilet........brak słów......krwiopijcy

o mój boże........

a skąd masz taki drogi bilet? to już chyba rekord cenowy , szczyt szczytów, z jakiej firmy jedziesz? kto tak ździera a nie mógłbyś samemu wybrać przewoźnika, jestem pewien, że zaoszczędziłbyś co najmniej 1000zł.........ależ Ci dowalili bilet........brak słów......krwiopijcy

do LA nie ma szans na tanszy bilet niz 3000pln w sezonie... to nie NYC... w zeszlym roku mnie taki bilet na lato kosztowal kolo 4500pln (wyjazd prywatny) :?

Ja lece 7 czerwca do NY z BTC liniami Austrian i moj bilet ma kosztowac 1890 PLN + od 480 do 600 PLN (oplaty lotniskowe/podatki).

Troche to drogo myslalem ze mniej wyjdzie ale poczytalem o innych http://forum.2p.pl/read.php?f=11&i=50494&t=50132 i w sumie to nie jest tak strasznie.

BTC informowalo nas ze ceny naszych biletow beda usredniane.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...