Skocz do zawartości

Ile zapłaciliście za bilet lotniczy do USA??

COMmer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wawa - Paris - Miami na 9 czerwca - 2590 PLN (kupione przez BTC)

BTC zawsze ma jedna cene na wszystkie loty, niewazne czy ktos w maju czy w lipcu leci...

Najlepiej jest samemu kupowac:)

Lufthansa, 3.06.200.7

Wro-Mun-NYC JFK- 1785 PLN

• Odpowiedzi 404
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
BTC zawsze ma jedna cene na wszystkie loty, niewazne czy ktos w maju czy w lipcu leci...

Najlepiej jest samemu kupowac:)

Teraz już bym była mądrzejsza, ale pierwszy raz jade i nie byłam aż taka sprytna :)

Tyle ze BTC zyczy sobie prowizje za to ze samemu sie kupuje bilet, ale przy dobrych lotach chyba i tak da sie zaoszczedzic :)

Napisano

chodzi o to, ze jak samemu w BTC sie kupuje bilet, to jest wteydy doplata 150$. Oczywiscie w niektorych biurach osoby nie informuja nawet,ze jest mozliwosc zrezygnowania z ich biletu za doplata... Ja weim,z e madry pPolak po szkodzie. Rok temu tez tego doswiadczylam:)

Przynajmniej bedziesz wiedziala na przyszlosc:)

Napisano

Witam

Nareszcie kupilem blet i moge sie "pochwalić" :)

25.06 - 25.09

Katowice->Frankfurt-Chicago

Chicago->Frankfurt->Katowice

2285.19 zł zakuipilem w lataj.pl

Pozdrawiam

Napisano
Witam

Nareszcie kupilem blet i moge sie "pochwalić" :)

25.06 - 25.09

Katowice->Frankfurt-Chicago

Chicago->Frankfurt->Katowice

2285.19 zł zakuipilem w lataj.pl

No to nie zaplaciles drogo, jak na koniec czerwca:)

Napisano

Ja po wycofaniu sie AF, musialem kupic inny bilet(kase Af mi oczywiscie zwrocilo):

24.06-21.07 WAW-AMS-JFK-AMS-WAW (kLM)

1900 z hakiem +/- 30zł

Niedrogo, prawda? Kupione w biurze. Zarezerowane miejsca przy oknie. Wszystko cacy :) . KLm moze sie nie wycofa z Warszawy...

Napisano
No to nie zaplaciles drogo, jak na koniec czerwca:)

Długo szukałem zanim coś znalazłem. Jak było coś ciekawego to przy rezerwacji wychodził fake :). Ciężko coś znaleźć miesiąc przed odlotem. Z moich doświadczeń wynika że najtaniej jest na lataj.pl mimo że biorą 110 zeta prowizji. Sprawdzałem na innyc stronkach średnio było 200 zeta drożej.

Pozdrwiam

Napisano

Ja lotem do Chicago 28 czerwca płaciłam 3331 zł (mam zniżke jako uczeń, mam 15 lat :D ) a mój wujek leciał 26 kwietnia i płacił 2680 zł (jest dorosła osobą) co prawda to prawda ceny posżły do góry, ja 2 lata temu płaciłam 3280zł :( ale te ceny takie tragiczne chyba nie są na te warunki nieprawdaż:(

Napisano
Ja lotem do Chicago 28 czerwca płaciłam 3331 zł (mam zniżke jako uczeń, mam 15 lat :D ) a mój wujek leciał 26 kwietnia i płacił 2680 zł (jest dorosła osobą) co prawda to prawda ceny posżły do góry, ja 2 lata temu płaciłam 3280zł :( ale te ceny takie tragiczne chyba nie są na te warunki nieprawdaż:(

Witam

Angela oblookaj sobie stronke http://www.lotnicze.bilety.sklep.pl/index.php

Tam sa bilety LOTU bezposrednie z KRK do CHICAGO na za 2700 zostalo jeszcze 10 szt.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...