karra84 Napisano 20 Maja 2008 Zgłoś Napisano 20 Maja 2008 Za bilet na 17 czerwca z katowic do denver i powrót 10 listopada z JFK do Katowic zapłaciłam 2400. Bilet kupiłam wczoraj.
Iwona24 Napisano 23 Maja 2008 Zgłoś Napisano 23 Maja 2008 hej ja do LA mam za 2900 AF ,ale strasznie pozno kupowalam, lece 11 czerwca, biuro BTC przez ktore lece kupilo mi bilet za 3300 kiedy na rynku byly za 2400 wiec totalne zlodziejstwo i podziekowalam. pozdrawiam
marcinct Napisano 23 Maja 2008 Zgłoś Napisano 23 Maja 2008 ludziska czemu latacie z warszawy , sprobujcie z np niemiec bliziutko pociagiem a ceny czasami 2 razy nizsze . Lece w czerwcu AF jfk - berlin powrot w lipcu (przesiadki w paryzu ) cena 550 usd (kupilem bilet na orbitz ale na stronce AF bylo to samo z tym ze bilet zaklepalem 2 ,5 miechy wczesniej)
SantaCruz Napisano 23 Maja 2008 Zgłoś Napisano 23 Maja 2008 ludziska czemu latacie z warszawy , sprobujcie z np niemiec bliziutko pociagiem a ceny czasami 2 razy nizsze . Lece w czerwcu AF jfk - berlin powrot w lipcu (przesiadki w paryzu ) cena 550 usd (kupilem bilet na orbitz ale na stronce AF bylo to samo z tym ze bilet zaklepalem 2 ,5 miechy wczesniej) po 1 nie kazdy mieszka w wielkopolsce i podroz pociagiem z centralnej czy tym bardziej wschodniej Polski na lotnisko w Berlinie (a to juz sa dodatkowe koszty) wydluza zdecydowanie podroz do San Francisco po 2 nie kazdy wie juz 2,5 miesiaca wczesniej a w Twoim wypadku gdy lecisz w lipcu to bedzie 4 miesiace wczesniej czy na pewno poleci i czy na pewno w tym terminie teraz po takich cenach na pewno nie mialbys biletow. Z warszawy tez mozna znalezc w miare tanio bilety, ja znalazlem za 2300 zloty do san francisco i jestem zadowolony z tej ceny. Owszem myslalem o londynie, ale ceny w polowie maja skoczyly srednio po 200 dolarow na bilecie a koszty przelotu na heathrow z Warszawy czy innych polskich lotnisk wolaja o pomste do nieba, z kolei podroz do londynu tanimi liniami (ktore po dodaniu bagazu zaledwie do 15 czy 20 kg wcale takie tanie nie sa) wydluza zdecydowanie podroz a do tego dochodzi transport na lotnisko Heathrow co generuje dodatkowe koszty i czas , jesli majac do wyboru bilet za 2300 do SF z jedna przesiadka i czas 15 h a kombinacje z tanimi liniami, transfer w Londynie z jednego lotniska na drugie i przelot za powiedzmy ok. 2000 pln z 2 przesiadkami (1 w Londynie i 1 na terenie USA)i czasem podrozy minimum 20 godzin to juz wole leciec z warszawy. Owszem z londynu jak sie trafi mozna poleciec za 550 dolarow i wtedy oplacaja sie te kombinacje ale... jak termin nie gra roli i mozna to zarezerwowac 3-5 miesiecy wczesniej majac luzny termin a jesli trzeba sie zmiescic w naprawde male widelki czasowe i do tego o mozliwosci wylotu dowiadujemy sie 1 czy 2 miesiace wczesniej to czesto okazuje sie, ze gra nie jest warta swieczki. Co nie zmienia faktu ze bym probowal z berlinem czy paryzem czy londynem w przypadku gdybym musial placic powiedzmy 2500 czy 3000 pln :/
AndrewKot Napisano 26 Maja 2008 Zgłoś Napisano 26 Maja 2008 Co sadzicie o stronie ww.flysiesta.pl, tam wlasnie zakupilem bilet lotniczy za 1879 PLN do Chicago??
us21 Napisano 29 Maja 2008 Zgłoś Napisano 29 Maja 2008 Warszawa-Paryż-Nowy Jork 16 czerwca, air france - ok 1700 zł w obie strony, powrót 5 lipca
banderas Napisano 29 Maja 2008 Zgłoś Napisano 29 Maja 2008 Hej!Z ciekawości chciałbym się zapytać ile w tym roku kosztuje was bilet do USA, czy ceny biletów rzeczywiście tak poszły do góry w stosunku do ostatniego roku?? Ja za przelot do Los Angeles mam do zapłacenia 3600zł, lot po 20 czerwca czyli w sezonie, ale cena mimo wszystko moim zdaniem bardzo wysoka. Jak jest w waszym przypadku? hej ja lece 5.06 do New York przez Zurych i zapłaciłem niecałe 2000zł
mpbc Napisano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2008 Warszawa NY przez Londyn 18 czerwca - powrót przez Paryż właśnie kupiłem za 1218 zł
pinacolada Napisano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2008 Ja lece 1.07 - Krakow - Paryz - Boston - za 2600 :]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.