michael1447 Napisano 28 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2010 Witam ! Chciałem się zapytać jakie znacie darmowe portale randkowe USA na których można znaleźć dziewczynę Coś w stylu hot or not bądź eharmony ale darmowe.
sly6 Napisano 28 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2010 jak lubisz spam lub cos kolo tego to idz na takie portale tutaj sa jakies kobiety,dziewczyny z USA ale abys mogl cos tam pisac musisz wyslac sms-a http://absoluteagency.com/
sly6 Napisano 28 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2010 a chociaz wiesz ile tam sie placi?to nie sa az takie duze pieniadze ,a do tego masz zamiar kupic dom wiec ??? kiedys jak net nie byl taki powszechny to wiecej bylo darmowych stron a teraz kasa sie liczy i nie wiem czy takie cos znajdziesz aby bylo darmowe chyba ze wejdziesz na rozne strony-fora miast danych i tam cos zamiescisz jak bedzie mozna..
sly6 Napisano 28 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2010 kiedys byl takie chat www.talkcity.com i tam mozna bylo sie kogos poznac..ale nie wiem czy nadal On jest darmowy jak kto kiedys bylo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.