Paula555 Napisano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2010 Witam, Obecnie przebywam w USA na wizie turystycznej ważnej do marca. Czy jest możliwa zmiana statusu na wizę H2b? Jak to wygląda na rok 2011? Znalazłam firme,która zaproponowała mi zatrudnienie. Przeglądałam wcześniejsze tematy, ale nie uzyskałam odpowiedzi. Prosze o poradę i z góry dziekuję :-)
gal Napisano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2010 http://travel.state.gov/search/search_4654.html
sly6 Napisano 2 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2011 widze ze czytalas forum ale nic za duzo nie bylo a szkoda bo kiedys Karina pisala lub tez nie ktore osoby ze firma moze duzo mowic,cos tam obiecywac ale jak bedzie zalezy od papierow .. Dlatego tez jak ktos sie dobrze zna,firma wie co i jak jest to i moze cos zrobic samemu ale jesli komus cos sie wydaje to lepiej brac dobrego adwokata plus czytac strony rzadowe odpowiedz bedzie prosta ze taka zmiane mozna dokonac ale masz wyzej napisane jak moze byc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.