Skocz do zawartości

Fafsa 2011-2012

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam takie pytanie od kiedy do kiedy jest liczona FAFSA 2011-2012.

Chodzi mi o to, ze nie wiem czy mam podawac dwie szkoly czy jedna do FAFSY 2011 - 20012.

Po 3 semestrach chcialbym sie przetransferowac czyli w Fall 2012 chcialbym podjac nauke w innej szkole.

I tu mam pytanie czy FAFSA 2011-2012 obejmuje FALL 2012 ?

Czy na FALL 2012 sklada sie FAFSE 2012-2013 ?

Nie wiem czy mam podac do FAFSA 2011-2012 aktualna szkole i szkole do ktorej chcialbym sie przetransferowac w FALL 2012 czy tylko musze podac aktualna szkole ?

Wyszedl mi z tego niezly mix, mam nadzieje, ze Forumowicze wiecie o co mi chodzi.

Dziekuje za odpowiedzi.

Napisano

Powinienes juz teraz skladac papiery - wiele rodzin sklada w pierwszych dniach stycznia na studia we wrzesniu:

The U.S. Department of Education begins accepting the application beginning January 1 of each year for the upcoming academic year. Each application period is 18 months; most federal, state, and institutional aid is provided on a first come, first served basis. Students are advised to submit a FAFSA as early as possible for consideration for maximum financial assistance.

Applicants who have completed a FAFSA in previous years may submit a renewal FAFSA. Any information that has changed must be updated annually.

tu znajdziesz wiecej info

http://en.wikipedia.org/wiki/FAFSA

http://www.collegeanswer.com/paying/conten...y_aid_fafsa.jsp

Napisano

Wlasnie wiem o tym i w tym tygodniu chce zlozyc papiery,

Ale chodzi mi o to czy Wrzesien 2012 obejmuje FAFSA 2011-20012 ?

Czy Wrzesien 2012 to jest moze FAFSA 2012-2013 ?

Ile semestrow obejmuje FAFSA 2011-20012 i od kiedy sa liczone ?

• 1 rok później...
Napisano

Witam jestem nowa na tym forum i chciałabym uzyskać informację na temat programu FAFSA . Chodzi dokładnie o to czy mogę uzyskać od nich pomoc finansową mając wizę studencką czy muszę się ubiegać o zieloną kartę??? z góry dziękuję pozdrawiam :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...