necropost Napisano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2011 witam serdecznie !!! moje pytanie jest byc moze banalne , ale niestety nigdzie nie potrafie znalezc odpowiedniej wizy, a wiec przejdzmy do sedna sprawy jestem marynarzem , posiadam wize C1/D aczkolwiek jest to wiza tranzytowa dla marynarzy statkow innych bander, a szukam wizy ktora pozwoli mi na wyjazd i prace na statkach kompanii amerykanskich lub w strefie zatoki meksykanskiej bez uprzednio ustalonej pracy, pisalem do kilku firm z houston aczkolwiek wiekszosc z nich szuka juz pracownikow ktorzy maja wize z pozwoleniem na prace i tu zaczynaja sie schody , jaka bylaby dla mnie odpowiednia ??? nie chodzi o prace na jachcie i nie chodzi o wize ktora uprzednio bedzie zalatwiana przez pracodawce w stanowym emmigration office wiec co tu wybrac ??? dziekuje z gory za pomoc pozdrawiam
sly6 Napisano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2011 bez pracodawcy nic nie zrobisz ,wiec od tego musisz zaczac..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.