Ania_A Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2011 I jak? Wie ktoś jak to z tym laptopem w Locie jest? Chyba będę tam musiała dzwonić...
sly6 Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2011 kiedys nie bylo innego wyjscia jak dzwonilo sie ..nie bylo forow-stron www.. chyba ze ktos cos napisze jeszcze. --------------------------------- szybko sie dodzwonilem i laptop mozna miec osobno plus bagaz podreczny .
Ania_A Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2011 OK, dzięki za informację sly. Generalnie jest tak, że ostatnio nie bardzo mam czas dzwonić, a moje doświadczenia z infolinią LOTu są dłuuugie.
sly6 Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2011 no mi sie udalo dodzwonic po 3 min i szybko tez dostalem odpowiedz ,moze dlatego ze bylo rano
Ania_A Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2011 No może A może dlatego, że ja jeśli dzwoniłam to na infolinię w NYC i być może tam trzeba czekać dłużej... W każdym bądź razie odp już znam. Dzięki jeszcze raz Mam nadzieję, że na lotnisku mnie nie zaskoczą niemile zdaniem, że muszę dopłacać...
Aleksandra82 Napisano 24 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2011 Dodatkową walizkę większość linii bierze za ok. 50$, czasem się bardziej opłaca niż lecieć Swissem. Co do podręcznego - ja przechodzę z walizką podręczną, torbą na laptopa i damską torebką i jeszcze nikt mi nie zwrócił w związku z tym uwagi. A sposób na nie zważenie podręcznego jest bardzo prosty. Stawia się go poza widokiem osoby ważącej duży bagaż albo daje do potrzymania komuś kto odprowadza nas na lotnisko. (tyczy się normalnych linii, w tanich trzeba dostać kwitek na podręczny czyli go zważyć). Na laptopa czasem warto dostać pisemko celne aby przy powrocie nikt nie zechciał od nas cła. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.