Skocz do zawartości

Lot Do Usa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Człowieku co Ty w ogole piszesz, zadałem całkiem inne pytanie z innej beczki a Ty mi z ambasadą wyjeżdzasz, przeczytaj uważnie o co zapytałem...o zakup biletu (razem z dziewczyną której taka jest nielegalnie,oni o tym wiedzą, ale leci do ciotki która jest legalnie) czy mogą sie przyczepić ze lecą razem., Kto w ogole mówi ze ktoś leci do pracy nielegalnej??? nie wiem co Ty piszesz....

• Odpowiedzi 25
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

moga sie zawsze przyczepic a podalem Ci strone aby Ci pokazac ze wiza niczego nie gwarantuje,tzn wlatujesz na lotnisko-granice i od urzednika zalezy czy Cie wpuszcza

i teraz jak bedzie dociekliwy urzednik lub wyda mu cos nie tak to taka osobe moze zawrocic i nie ma znaczenia czy leci ktos do kogos kto jest legalnie -czy nielegalnie.

a tutaj kto pisal o pracy nielegalnej,ubezpieczeniu oraz wize turystycznej

ja czy tez TY

http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...c=16696&hl=

to ze tutaj tego nie piszesz nie oznacza ze ma sie o tym nie wspomniec i nie pisac...

bo tam nikt Ci nie napisal ze moga Cie zawrocic a szkoda ze tam to juz nie padlo bo teraz by nikt tutaj tego nie pisal..

I teraz jak widzisz potrzebowalem paru min aby cos znalesc a urzednik na granicy moze tez do tego dojsc i co wtedy bedzie z Toba?

Napisano

widzę że trzeba jeszcze raz pytanie sprecyzowac prosciej. Lece z dziewczyną. Mają wbite że jej tata jest nielegalnie, ona do wizy napisala ze leci do ciotki, była już tam 3 razy i wracala zgodnie z tym co miala wbite, ja lece pierwszy raz ale do kuzyna ktory jest tam legalnie. Kupujemy bilet na Lufthansie i tam wypelniamy dane platnika, place za oba bilety swoja karta kredytową i dowiedzialem sie ze celnicy w USA maja dostep do danych rezerwacji itd... dlatego moje pytanie brzmi czy mogą sie doczepic do tego ze ja kupilem bilet i jeszcze spr to ze jej tato tam jest a nie wrocil i czy moga byc jakies konsekwencje, bo zawsze sie mozna tlumaczyc ze zrobilem przysluge kolezance....?

Napisano

tak chyba jeszcze taki glupi nie jestem ze bede mu mowil ze jade do pracy tam, a w jaki sposob sie moze dowiedziec?? no tylko nie mow mi ze do forum czyta hehehe

Napisano

A dlaczego masz za kogos odpowiadac?

jesli juz to Ona moze miec jakies ale ,jak widac latala juz wiele razy wiec wie co moze byc nie tak i na co zwrocic uwage ...

I teraz jak zobacz po Tobie ze cos nie gra a uniej bedzie wszystko ok to Ona wleci a Ty juz nie..

w jaki sposob moze sie polapac urzednik>?po zachowaniu,odpowiedziach,,jestes na tyle pewien siebie ze wyjdzie ok?jestes na tyle przygotowany ze jak pujdziesz do pokoju na pare min na dluzsza rozmowe to tam nic nie wyjdzie?poczytaj moze forum i sam zobaczysz jak jest

Napisano

po mnie nic nie bedzie widział ze jest nie tak bo lece na turystycznej na 3 miesiace i wracam na studia bo mam do ukonczenia jestszcze 2 lata studiow

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...