graczyk95 Napisano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Mam pytanie czy jeżeli mieszkam w stanach a mam stare polskie prawo jazdy i jak chce je wymienić to mogę to zrobić w każdym powiecie polski czy tylko w tym z którego wydano mi te prawo jazdy dodam ze to było ok 20 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 piszesz,kontaktujesz sie z kazdym urzedem w Polsce i Ci to wyjasnia co i jak...tak bedzie najszybciej,najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antosia Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Wydaje mi sie ze mozna to tez zalatwic przez ambasade Polska.paszport na pewno mozna tam wymienic nie jestem pewna z pozostalymi dokumentami jak jest ale tez warto zadzwonic i zapytac.zawsze to blizej jezeli mieszkasz w stanach na stale niz latac do Polski:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 a narazie to graczyk mieszkasz w Polsce to raz kolejna sprawa masz chyba w okolicy jakis urzad prawda>jak tak to idz tam,dzwon i sie dowiesz ,,kiedys w czasach kiedy nie bylo forow-internetu to bylo jedyne zrodlo informacji i nadal jest ..Bo to ze mozesz zadac pytanie na forach nie oznacza ze sam czegos nie mozesz poszukac i tego sie naucz a bedzie Ci lzej w zyciu ps to ile wrescie Ty masz lat??bo piszesz w innych postach ze jestes mlody a teraz masz prawko od 20 lat,,wiec moze pisz ze zadajesz pytanie za kogos i tak sie pisze na forach aby nie robic balaganu bo moze przyjsc taki czas ze nikt Ci nie odpowie bo bedzie sadzil ze sobie jaja robisz lub tez cos klamiesz a tego w zyciu realnym i netowym nikt nie lubi,wiec wez takie cos pod uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jachu Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Raczej nie zadaje pytania za kogoś pisząc ,,wydano mi te prawo jazdy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Jachu a ten temat to ,ile On moze miec lat? http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...c=17173&hl= wiele razy juz tak na forum bylo ze ktos pisal za kogos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graczyk95 Napisano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 napisałem to w imieniu mojej cioci tylko napisałem tak żeby nie pisać nie potrzebnych wyrazów. bo ona będzie w czerwcu w Polsce i niewie jak to zrobić. a tak pozatym mam 16 lat ( po co pisać coś co nie ma żadnego znaczenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 no to pujdziesz do urzedu -masz takie samo prawo pytac o sprawy urzedowe jak ktos pelnoletni i Ci wszystko wyjasnia,powiedza co ma miec taka osoba ...mozesz tez dzwonic do urzedu na wymiane sie czeka 30 dni . piszesz ze nie chcesz pisac innych slow ale jak nie chcesz miec takiego czegos jak w tym poscie to lepiej pisz ,,,ze pytam sie w czyims imieniu ,wiele razy tak ludzie pisali na forum i dostawaly odpowiedzi te osoby . po to nalezy pisac aby nie bylo ze ktos moze cos buja w oblokach,sciemnia,,to jest net i nie zna sie na tyle kogos aby moc pewne sprawy wylapac a nie ma nic gorszego niz odpowiadanie komus kto sobie jaja robi na forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.