stopro. Napisano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2011 Witam, czy to prawda, że z programu mogą korzystać mężczyźni? Jeśli tak to jakie są dla nich wymagania i jakie są szanse? pzdr
sly6 Napisano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2011 oczywiscie ze moga z tego korzystac i chyba ktos z tego kiedys forum juz tak polecial tylko ze musi na to zgodzic sie rodzina,, w tych firmach co tym sie zajmuja powiedza Ci co musisz miec i jakie masz szanse na takie cos
stopro. Napisano 26 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2011 A jakie firmy są polecanie? Znalazłem już w sieci ogłoszenia rodzin poszukujących wyraźnie mężczyzny. Ciekawie jak będzie z wizą.
sly6 Napisano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2011 a masz do tego jakies predyspozycje,zajmowales sie dziecmi,jak z prawkiem oraz najwazniejsze to ta wiza nie jest na pobyt staly a wiec musisz miec jakies plany jak Ci sie tam skonczy pobyt.. a firmy to wpisz au-pair i cos tam Ci wyjdzie,do tego jest wiele forow au-pair i tam cos moze doradza
stopro. Napisano 26 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2011 Z językiem sobie radzę komunikatywnie, co raz bardziej się uczę. Prawko posiadam. Mam 18 lat, teoretycznie w maju- czerwcu mogę składać podanie o wize. Nie posiadam udokumentowanych kwalifikacji ale z dziećmi radzę sobie doskonale. Jak jest gdy znajdę sobie swoją rodzinę. Po prostu idę po wizę J-1 i mówię że mam swoją rodzinę wybraną?
sly6 Napisano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2011 poczytaj te forum dobrze http://forum.aupairpoland.com.pl/viewforum.php?f=19
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.