khushdil Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2011 Nie nie przyszlo mi potwierdzenie.Na koncu jak juz skonczylam pokazalo mi sie ta strona ze zdjeciem i moje dane i na dole pisalo,WYDRUKOWAC,WYDRUKOWAC APLIKACJE,WYSLAC NA MAILA. Wiec wydrukowalam,nastepnie wrocilam i kazalam wyslac potwierdzenie na maila,ale juz aplikacji nie moglam wydrukowac bo sie juz nie dalo....Tzn samo nie przyszlo,dopiero jak dalam aby mi wyslac potwierdzenie na maila,to potem musze na dysku zapisac i otworzyc w Adobe aby zobaczyc to potwierdzenie jeszcze raz. Poprostu moze zle zapytalam.Chodzilo mi czy te wszystkie informacje co im podawalam do nich doszly,ale chyba tak,bo watpie aby system pozwolil wystawic potwierdzenie bez informacjii ktore podalam? Co do pytan to prawda,byly latwe.Tylko moje dane,rodzicow i dane paszpotu i adres osoby do ktorej jade.A potem to na wszystko bylo No.Wiec tylko zaznaczalam. Sly a nie wiesz dlaczego nie moglam zobaczyc tego co zapisalam na dysku i pokazywalo mi sie jak dalam Otwórz,jak by Bios? I myslisz ze te zarobki jak podalam za niskie to moze miec wplyw?Tzn srednia:-) Pozdrawiam i jeszcze dzieki za pomoc.
sly6 Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2011 a sprawdzalas spam czy tam czasami takie cos nie przyszlo moze miec ale wcale nie musi bo pokazesz rozliczenie z podatkow
khushdil Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2011 Dosstałam to: Dear Applicant, Thank you for being a valued U.S. Consular Electronic Application Center (CEAC) customer. Your electronic Visa application has been submitted. Name Provided: xxxxxxxxxx Nationality: POLAND Passport Number: xxxxxxxx Completed On: 20 AUGUST 2011 12:24:21 EST Confirmation #: AXXXTFXXX YOUR CONFIRMATION PAGE IS ATTACHED TO THIS EMAIL IN A PDF FILE! You must follow the instructions on the confirmation page in order for the U.S. Department of State to continue processing your visa application. HOW TO PRINT YOUR Confirmation Page: 1. DOUBLE CLICK on the attached file. 2. From within Adobe Reader, go to FILE and select PRINT To chyba bedzie to,tyle ze oni nie wysylaja jesli nie podasz ze chcesz aby wyslali potwierdzenie.Bo tylko dostalam to jedno co zaznaczylam aby wyslac Confirmation NA MOJ MAIL.
sly6 Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2011 YOUR CONFIRMATION PAGE IS ATTACHED TO THIS EMAIL IN A PDF FILE! to drukujesz i bierzesz na rozmowe i tyle zobacz ze to samo bedzie jak kto co wydrukowalas ze strony www
khushdil Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2011 nO TAK...ja to rozumiem.TYlko jak mowie wystraszylam sie jak powiedziales czy dostalam potwierdzenie. Ja wszystko zrozumialam,tylko ze jak mowie sama zaznaczylam juz po wydrukowaniu,ze chce jeszcze aby mi wyslali potwierdzenie.I myslslam,ze oni automatycznie wysylaja.Wiec chyba wszystko jest ok.... Bo tak wlasciwie to moje pytanie bylo odnosnie tego,ze to zapisywalam na kompie i nie mam jak do tego wejsc bo Bios mi sie otwiera. Ale skoro dostalam potwierdzenie,to juz by nie byla moja wina ze np.maja problem z systemem i nie doszla do nich moja aplikacja:-) No nic mam nadzieje ze jest ok...... W srode sie okaze.Trzymajcie w kciuki.Napewno odrazu napisze jak bylo etc,i czy sie udalo.... P.S Własnie czytalam przed chwila o tej dziewczynie co tez mieszkala w Angli,co miala ex meza Araba i leciala do znajomego do USA,i miala tu dziecko,rodzine etc,tez pracowala dla siebie-i nie dostala wizy Miejmy nadzieje,ze bedzie u mnie PAN NIE paNI,bo wtedy bede mogla nadrobic moim zniewalajacym usmiechem i moimi wielkimi,niebieskimi oczetami Dzieki Sly
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.