Biedronka Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Czy konieczne jest posiadac nowy paszport(unijny, czerwony) na przyklad przy rozmowie z konsulem? Moj (jeszcze granatowy)traci waznosc dopiero w 2010 roku, czy mam go wymienic?? Czy sa osoby ktore ubiegaly sie teraz o wize jeszcze z tym "starym"paszportem? Za wszelkie info dzieki z gory, Pzdr, Aga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 czy mam go wymienic? Nie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin06 Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Ja sie ubiegalem o J-1 ze starym paszportem (za rok traci waznosc) i w moim biurze mnie nawet postraszyli, ze moge miec problemy dlatego ze mam stare zdjecie z dziecinstwa (w ciagu tych 9 lat troche sie zmienilem ) ale nie bylo zadnych problemow w konsulacie, nikt sie do niczego nie przyczepil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evrin Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Czy konieczne jest posiadac nowy paszport(unijny, czerwony) na przyklad przy rozmowie z konsulem? Moj (jeszcze granatowy)traci waznosc dopiero w 2010 roku, czy mam go wymienic??Czy sa osoby ktore ubiegaly sie teraz o wize jeszcze z tym "starym"paszportem? Za wszelkie info dzieki z gory, Pzdr, Aga Moj tez konczy waznosc w 2010 r . W zeszlym roku otrzymalam wize bez problemow. nie bardzo kumam w czym problem, przeciez masz wazny paszport... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biedronka Posted May 4, 2005 Author Report Share Posted May 4, 2005 tak uslyszalam wczoraj i wolalam zapytac dla pewnosci, dzieki za wszystkie odpowiedzi:) Pzdr, Aga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.