Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

gal masz racje ze nalezy uzywac odpowiedniego slownictwa ale jak widac nalezy kogos naprowadzic :)

pytasz sie jakim sposobem takie osoby dostaly?bo IRS nie interesuje za bardzo ich status imigracyjny jak narazie,,jest wiele osob co maja SSN-prawo jazdy a sa nielegalnie bo takie kiedys bylo prawo ze mogly dostac..

Napisano
Tak rozliczam się w Polsce, czyli jakim sposobem taki numer posiadają osoby, które są nielegalnie w USA, a dostały ten numer jak zaznaczam tylko do rozliczenia podatków z mężem i nie pracują na tym numerze.

Twoja sprawa jak zrobisz ja cie tylko informuje o legalnosci czy nie.

Jesli inni oszukuja to tez chcesz jechac na tym samym wozku?

A jesli przyjdzie ci moze kiedys starac sie o staly pobyt w USA to potrzebujesz takieg balaganu na swoim koncie ?

Pomysl co lepsze. Moze te kilka setek zaoszczedzonych na rozliczeniu okaze sie w przyszlosci koscia w gardle?

Napisano

Dziękuję za odpowiedzi, niestety dużo osób mówi na itin tymczasowe ssn i ja też tak myślałam, że się tak nazywa.

Chciałam zasięgnąć waszej opini na ten temat, widzę, że jednak nie warto go wyrabiać. Chcę jak najszybciej przebrnąć przez interviu i być z mężem i córeczką w NYC.

:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...