sly6 Napisano 8 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2011 gal masz racje ze nalezy uzywac odpowiedniego slownictwa ale jak widac nalezy kogos naprowadzic pytasz sie jakim sposobem takie osoby dostaly?bo IRS nie interesuje za bardzo ich status imigracyjny jak narazie,,jest wiele osob co maja SSN-prawo jazdy a sa nielegalnie bo takie kiedys bylo prawo ze mogly dostac..
gal Napisano 8 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2011 Tak rozliczam się w Polsce, czyli jakim sposobem taki numer posiadają osoby, które są nielegalnie w USA, a dostały ten numer jak zaznaczam tylko do rozliczenia podatków z mężem i nie pracują na tym numerze. Twoja sprawa jak zrobisz ja cie tylko informuje o legalnosci czy nie. Jesli inni oszukuja to tez chcesz jechac na tym samym wozku? A jesli przyjdzie ci moze kiedys starac sie o staly pobyt w USA to potrzebujesz takieg balaganu na swoim koncie ? Pomysl co lepsze. Moze te kilka setek zaoszczedzonych na rozliczeniu okaze sie w przyszlosci koscia w gardle?
kiki007 Napisano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2011 Dziękuję za odpowiedzi, niestety dużo osób mówi na itin tymczasowe ssn i ja też tak myślałam, że się tak nazywa. Chciałam zasięgnąć waszej opini na ten temat, widzę, że jednak nie warto go wyrabiać. Chcę jak najszybciej przebrnąć przez interviu i być z mężem i córeczką w NYC.
sly6 Napisano 8 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2011 nie ma sprawy,dobrze ze sie pytasz i pamietaj co napisal gal-za pare dolarow nie oplaca sie pewnych spraw ruszac .
sly6 Napisano 8 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2011 napisz na forum jak bedziesz juz po rozmowie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.