MARTYNKA Napisano 5 Maja 2005 Zgłoś Napisano 5 Maja 2005 Czy celnik mówi po polsku?? Bo jak nie, to wątpię czy go zrozumiem Lecę tam tylko do Cioci w odwiedziny ,a z języka angielkiego cienka jestem
SantaCruz_CA Napisano 5 Maja 2005 Zgłoś Napisano 5 Maja 2005 Czy celnik mówi po polsku??Bo jak nie, to wątpię czy go zrozumiem Lecę tam tylko do Cioci w odwiedziny ,a z języka angielkiego cienka jestem amerykanscy celnicy mowia po angielsku - chyba ze trafisz na jakiegos pochodzenia polskiego (co jest bardzo prawdopodobne - kiedys w nyc mnie przepytywala immigration officer - z pochodzenia polka. cala rozmowa po polsku ;-) )
MARTYNKA Napisano 5 Maja 2005 Zgłoś Napisano 5 Maja 2005 To co mam zrobić jak nie będę go rozumniała? PAtrzyła będę na niego jak słup:( Kuuurcze powiedzcie co mi poradzicie? Jestem naprawde kiepska:( <dopiewro 2 rok uczę się anglika>
SantaCruz_CA Napisano 5 Maja 2005 Zgłoś Napisano 5 Maja 2005 To co mam zrobić jak nie będę go rozumniała? PAtrzyła będę na niego jak słup:( Kuuurcze powiedzcie co mi poradzicie? Jestem naprawde kiepska:( <dopiewro 2 rok uczę się anglika> a on by cos powiedzial gdyby przyjechal do polski? (zakladajac ze nasz celnik nie mowilby po angielsku) ;-) albo wezmie Cie na kontrole albo po prostu ktos z podroznych pomoze....
wiola Napisano 5 Maja 2005 Zgłoś Napisano 5 Maja 2005 Jak ja sobie poradzę, a mam taki zamiar to TY również!!
sly6 Napisano 5 Maja 2005 Zgłoś Napisano 5 Maja 2005 Martynka obejrzyj sobie film "Terminal" 8) ja wiem ze sobie poradzisz ,zawsze ktos Ci pomoze 8)
MARTYNKA Napisano 5 Maja 2005 Zgłoś Napisano 5 Maja 2005 Dziękuję kochaniutcy HEHEHE za wiarę we mnie i wogóle za to,że jesteście! HEHEHE MACIE RACJĘ :"Muszę sobie poradzić " :roll: najwyżej będziemy rozmawiać wieczność Mam tylko nadzieję ,że nie będzie wredny i ,że drzeć się na mnie też nie będzie
SantaCruz_CA Napisano 5 Maja 2005 Zgłoś Napisano 5 Maja 2005 ale chociaz sie tego anglika 2 lata uczylas. a co maja powiedziec niekumate-niepisate babcie z podhala co jada do "hameryki" zobaczyc wnuka, ktory sie urodzil? - jakos sobie bez angielskiego radza... wiec i Ty sobie poradzisz! :drink:
Biedronka Napisano 6 Maja 2005 Zgłoś Napisano 6 Maja 2005 that' the point!:)Kto sobie poradzi jak nie ty... Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.