magda894 Napisano 16 Maja 2013 Zgłoś Napisano 16 Maja 2013 Hej, dostałam na maila confirmation złożenia wniosku, ale nie wyswietla mi się zdjecie!! Co robić?
mathew75 Napisano 17 Maja 2013 Zgłoś Napisano 17 Maja 2013 Hej, dostałam na maila confirmation złożenia wniosku, ale nie wyswietla mi się zdjecie!! Co robić? Standard. U mnie było tak samo. Weź zdjęcie na rozmowę. Od wszystkich, na miejscu, tego wymagają.
Misuzu Napisano 17 Maja 2013 Zgłoś Napisano 17 Maja 2013 To jak zloze wniosek, zaplace i sie umowie online to przyjdzie mi jakies potwierdzenie na maila? Bo do siebie nie wysylalam tej aplikacji a automatycznie mi nic nie przyszlo. Przyszlo mi tylko potwierdzenie spotkania.
mathew75 Napisano 17 Maja 2013 Zgłoś Napisano 17 Maja 2013 To jak zloze wniosek, zaplace i sie umowie online to przyjdzie mi jakies potwierdzenie na maila? Bo do siebie nie wysylalam tej aplikacji a automatycznie mi nic nie przyszlo. Przyszlo mi tylko potwierdzenie spotkania. Nic nie rozumiem z tego posta... Jeśli masz potwierdzenie spotkania to znaczy że już wysłałaś aplikacje i wniosłaś opłate. Wejdź teraz na na tą strone, gdzie wypełniałaś wniosek, zaloguj się ponownie i wydrukuj potwierdzenie złożenia aplikacji. Wydrukuj sobie też potwierdzenie umówienia się na spotkanie. Tak na wszelki wypadek, bo w zasadzie nikt tego nie chciał oglądać.
Misuzu Napisano 17 Maja 2013 Zgłoś Napisano 17 Maja 2013 No chodzi mi o to o czym magda mowila wiec o DS. To sobie podrukowalam tylko chodzi mi o to ze nic automatycznie po wyslaniu wbiosku nie przyszlo ale automatycznie chyba nie przychodzi nie? Tylko jak sama do siebie wysle.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.