Skocz do zawartości

Wasze Wizyty W Konsulacie W Tym Roku :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Hej,

dostałam na maila confirmation złożenia wniosku, ale nie wyswietla mi się zdjecie!! Co robić?

Standard. U mnie było tak samo. Weź zdjęcie na rozmowę. Od wszystkich, na miejscu, tego wymagają.

Napisano

To jak zloze wniosek, zaplace i sie umowie online to przyjdzie mi jakies potwierdzenie na maila? Bo do siebie nie wysylalam tej aplikacji a automatycznie mi nic nie przyszlo. Przyszlo mi tylko potwierdzenie spotkania.

Napisano

To jak zloze wniosek, zaplace i sie umowie online to przyjdzie mi jakies potwierdzenie na maila? Bo do siebie nie wysylalam tej aplikacji a automatycznie mi nic nie przyszlo. Przyszlo mi tylko potwierdzenie spotkania.

Nic nie rozumiem z tego posta... Jeśli masz potwierdzenie spotkania to znaczy że już wysłałaś aplikacje i wniosłaś opłate. Wejdź teraz na na tą strone, gdzie wypełniałaś wniosek, zaloguj się ponownie i wydrukuj potwierdzenie złożenia aplikacji. Wydrukuj sobie też potwierdzenie umówienia się na spotkanie. Tak na wszelki wypadek, bo w zasadzie nikt tego nie chciał oglądać.

Napisano

No chodzi mi o to o czym magda mowila wiec o DS. To sobie podrukowalam tylko chodzi mi o to ze nic automatycznie po wyslaniu wbiosku nie przyszlo ale automatycznie chyba nie przychodzi nie? Tylko jak sama do siebie wysle.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...