martuska9045 Napisano 23 Maja 2013 Zgłoś Napisano 23 Maja 2013 Pytam z ciekawości Warszawa czy Kraków? Kraków
mat.kaw Napisano 23 Maja 2013 Zgłoś Napisano 23 Maja 2013 mieli tak jak takie cos wyszlo ale same osoby do tego potem sie przyznaly w takim przypadku jak Ty wiza jest wydawana.. dlatego tez zapytalem sie Ciebie Ci pisalas i mowilas prawde Przestan stary mieszac lasce w glowie, jak czytam twoje posty to na wymioty mnie bierze, zabrali jej paszport to dostala wize proste i logiczne!!!! a ten bedzie rozstrzygał czy prawde powiedziala czy napisala prawde...... wzieli paszport to dostala wize, znawca wielki co jezdzi co miesiac po wizy i wie o wszystkim....porazka
jkb Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 Przestan stary mieszac lasce w glowie, jak czytam twoje posty to na wymioty mnie bierze, zabrali jej paszport to dostala wize proste i logiczne!!!! a ten bedzie rozstrzygał czy prawde powiedziala czy napisala prawde...... wzieli paszport to dostala wize, znawca wielki co jezdzi co miesiac po wizy i wie o wszystkim....porazka A teraz weź już proszki, usiądź i się uspokój... I wytłumacz to osobom, które dostały kurierem paszport bez wizy.
mat.kaw Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 To niech tu napiszą te osoby co dostały paszport bez wizy znawco oczywiscie kurierem; ) jeden rezydent madrzejszy od drugiego a kazdy pojecia nie ma jak jest w konsulacie
hanusia Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 mat.kaw widze ze jestes bojowo nastawiony na pewne osoby. Z mojej strony dobra rada: wyluzuj,- przeciez nie chodzi tu o to zeby ciosac sobie nawzajem kolki na glowie. Ktos wyraza swoje zdanie tudziez ma dobrą intencje azeby poradzic drugiej osobie , a to od Nas ( czyli pytajacych) zalezy czy wezmiesz to do siebie czy tez nie. Przeciez kazdy zna i wie najlepiej co zrobil co powiedzial jak napisal itp itd. Takze zapewniam gra nie warta swieczki!!!!
mat.kaw Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 Trzeba wkoncu napisac prawde, bo to forum kreci sie tylko wokol jednej rzeczy, zeby nie doradzić a żeby zniechecic ludzi jadacych do USA:) czy tez po wize nie zauwazyliscie tego? A nie daj Boze jak ktos chce jechac tam i zostac nielegalnie, to juz w ogole krzyzyk na nim stawiaja, a taka osoba moze predzej dostac tam obywatelstwo niz tutaj probowac w tej smiesznej loterii o green card:)
jkb Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 To niech tu napiszą te osoby co dostały paszport bez wizy znawco oczywiscie kurierem; ) jeden rezydent madrzejszy od drugiego a kazdy pojecia nie ma jak jest w konsulacie To ty je poproś, by pisały. Ja takiej sytuacji nie miałem. Sam rezydentem (jeszcze) nie jestem, a przez konsulat/ambasadę się swoje nachodziłem. Przejrzyj sobie archiwum wątków i przestań bredzić jak potłuczony... Trzeba wkoncu napisac prawde, bo to forum kreci sie tylko wokol jednej rzeczy, zeby nie doradzić a żeby zniechecic ludzi jadacych do USA:) czy tez po wize nie zauwazyliscie tego? Jasne. Jeszcze raz, poczytaj sobie forum i ilu ludziom już jego lektura oraz udzielanie się w nim pomogło... znowu, przestań bredzić... A nie daj Boze jak ktos chce jechac tam i zostac nielegalnie, to juz w ogole krzyzyk na nim stawiaja, Wiesz, nikt tu nie zamierza nikomu ułatwiać łamania prawa... chcesz jechać, Twoja sprawa, ale czemu mielibyśmy Ci to doradzić? Przecież to głupota... To tak, jakbyś się wściekał na nas, że nie doradzamy pod jakim kątem najlepiej wskoczyć do ognia, by się najmniej poparzyć... a taka osoba moze predzej dostac tam obywatelstwo niz tutaj probowac w tej smiesznej loterii o green card:) No pewnie, bo obywatelstwo rozdają na każdym kroku... skończ już ten swój marny trolling, bo to strata czasu...
hanusia Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 wybacz, ale nie moge sie z Toba zgodzic, ze jest tu tylko zniechecanie do wyjazdu. Mat. kaw mysle ze jestes na tyle doroslym i inteligentnym czlowiekiem, ze sam jestes w stanie wybrac to co jest dla Ciebie najlepsze,mało tego zrob tak zebys w zyciu mial jak najlepiej. Skoro nie poszczescilo Ci sie w losowaniu to probuj innych drog azeby sie tam dostac. A z tego forum korzystaj tylko i wylacznie azeby uzyskac jakies cenne wskazowki. Nie wiem czy zauwazyles ile osob opisuje swoja wizyte w konsulacie, przeciez zawsze mozna sie czegos dowiedziec cos odniesc cennego do siebie. Nie badz nastawiony negatywnie bo forum mialo dotyczyc wizyt w kosulacie, a przerodzilo sie w wypominanie co kto komu gdzie kiedy.
mat.kaw Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 Ale ja sie ciesze ze ludzie tu opisuja jak bylo w konsulacie i w ogole, szacunek dla tych ludzi, ale nie trawie czegos takiego jak jeden z rezydentow pisze ze jak Ci zabrali paszport to cxzasem mozesz nie miec wizy, chyba ze jak mowilas prawde i tylko prawde..... no prosze Cie, po co kogos w blad wprowadzac???? Dostanie wize na 100%, przegladam to forum od 2lat i nie widze zeby ktos mial taki przypadek ze przyslali bez wizy, tylko SLY6 chyba mial taka akcje <lol>
hanusia Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 oj tam oj tam zabrali jej paszport bo musza wkleic Szanownej Forumowiczce wize. A jakie oni maja tam procedury po tym jak zabieraja paszport to chyba nikt nie wie no chyba ze ktos tam pracuje:P Powiem tak lepiej wiedziec i miec swiadomosc nawet najgorszego niz " napalic sie " ze bedzie dobrze, a w efekcie koncowym przejsc rozczarowanie. Takie jest moje zdanie. Byc moze ze przydarzyla sie komus taka sytuacja ze zostawil paszport a nie dostal wizy- na tyle ludzi i sytuacji zyciowych moze losowo weryfikuja jeszcze raz. Nie wiem to takie moje domysly. Dodam ze ta cala sytuacja z wypominaniem i lapaniem kogos za slowo kojarzy mi sie z serialem telewizyjnym: " TATA A MARCIN POWIEDZIAL, ZE JEGO SIOSTRA POWIEDZIALA ZE....."
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.