sly6 Napisano 5 Marca 2011 Zgłoś Napisano 5 Marca 2011 podajesz nazwisko jakie ma teraz Twoja mama po Tacie,inaczej by napisali ze chodzi o nazwisko panienskie jest taki pkt jak nazwisko inne ale to dotyczy osob ktore ida po wize ,np Twoja mama by aplikowala wtedy jest taksi pkt dla niej ale Ciebie to nie dotyczy.
Marcin-RR Napisano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 23 Marca 2011 dostałem B2 na 10 lat Dzieki za pomoc!
sly6 Napisano 23 Marca 2011 Zgłoś Napisano 23 Marca 2011 tylko ze na tej wizie nie mozesz podjac pracy legalnej a tylko nielegalna no ale Twoj wybor-Twoje zycie .
Antoni_86 Napisano 26 Marca 2011 Zgłoś Napisano 26 Marca 2011 Tak się składa że też dostałem w marcu wizę B2 na 10 lat. Ja wybieram się do USA maj/czerwiec, wszystko zależy od tego, kiedy się obronię. Jadę do Nowego Jorku do pracy na kilka miesięcy, no i chcę trochę pozwiedzać. Będę pracował na wizie B2. Pytanie do Marcin-RR, czy już się sprecyzowałeś z wyjazdem, na jak długo, jaki cel podróży, gdzie? podam Ci maila, będzie łatwiej o kontakt Antek_198600@interia.eu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.