com91 Napisano 22 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2011 Witam, otóż mam pewien problem. W paszporcie mam wpisane "organ wydający" - "Wojewoda Podkarpacki /1/", w wniosku pisze, aby podać miasto wydania, ale takiej informacji nie mam w paszporcie. Paszport wydany dawno temu, sam dobrze nie pamiętam gdzie to było. Co w takiej sytuacji zrobić? Co mam wpisać? Pozdrawiam @EDIT - sprawa rozwiązana, zadzwoniłem do konsulatu w Krakowie i miła Pani powiedziała, że mam wpisać to co tam pisze, czyli organ wydający - "Wojewoda Podkarpacki 1"
sly6 Napisano 22 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2011 com91 odpowiedz tez masz w temacie jak wypelnic ds 160 wiec nie musiales dzwonic no ale jak zadzwoniles na 0-700 to juz wiesz,bo chyba pod ten numer dzwoniles?
com91 Napisano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Napisano 22 Lutego 2011 Bardzo możliwe, że jest tam odpowiedź, kiedyś przejrzałem go na szybko jednak nie pomyślałem o tym teraz ; ) A dzwoniłem na numer 12 424-5100
sly6 Napisano 22 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2011 to jest w tych wzorach jak jeden uzytkownik zrobil dla wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.