Skocz do zawartości

W&t Wyjazd

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...
Napisano

Hej ja mam pytanie:D Lekko sie pogubiłam bo szukałam w necie informacji konkretnie na temat "why not usa" w&t.... i tak sobie czytam, czytam to forum i teraz nie wiem czy to jest na temat wyjazdu studentów czy tez nie:D i tak po drodze pytanie na jakiej zasadzie organizujecie te wyjazdy z biurem czy na własną rękę? i czy jest już zorganizowana jakaś grupa do której mogłabym się ewentualnie przyłączyć... w razie czegoś gg 1421900 :)

Napisano

tinys zasada jest taka ze mozesz jechac i z 1000 znajomych na work i travel ale to zalatwiasz przez biuro ..

mozecie tez w innych biurach sobie takie cos zalatwiac ale w 1 miejsce leciec :)

Napisano

Tylko jak chcesz jechac w tym roku to musisz sie baaaaardzo pośpieszyć bo w większości biur z tego co sie orientuje została już tylko opcja independent czyli samemu sie szuka pracy i w zasadzie biuro załatwia ci tylko wizę, ubezpieczenie no i czasami bilet

Napisano

Jakiś czas temu w Radiu Wnet „Poranek Wnet” mówili o jakimś zamku, nawet nie pamiętam gdzie to było, zakodowało mi się tylko „Muszę tam pojechać”. Czy ktoś może słuchał tej audycji i mógłby mi powiedzieć gdzie to było?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...