kasia11 Napisano 24 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2011 Razem z koleżanką planujemy wybrać się na W&T ale szukamy chętnych osób. piszcie na maila : kinder5@interia.pl
sly6 Napisano 24 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2011 a ten temat widzialas http://www.usa.info.pl/board/Work-and-Trav...11--t16215.html
tinys Napisano 26 Marca 2011 Zgłoś Napisano 26 Marca 2011 Hej ja mam pytanie:D Lekko sie pogubiłam bo szukałam w necie informacji konkretnie na temat "why not usa" w&t.... i tak sobie czytam, czytam to forum i teraz nie wiem czy to jest na temat wyjazdu studentów czy tez nie:D i tak po drodze pytanie na jakiej zasadzie organizujecie te wyjazdy z biurem czy na własną rękę? i czy jest już zorganizowana jakaś grupa do której mogłabym się ewentualnie przyłączyć... w razie czegoś gg 1421900
sly6 Napisano 26 Marca 2011 Zgłoś Napisano 26 Marca 2011 tinys zasada jest taka ze mozesz jechac i z 1000 znajomych na work i travel ale to zalatwiasz przez biuro .. mozecie tez w innych biurach sobie takie cos zalatwiac ale w 1 miejsce leciec
hokuspokus Napisano 27 Marca 2011 Zgłoś Napisano 27 Marca 2011 Tylko jak chcesz jechac w tym roku to musisz sie baaaaardzo pośpieszyć bo w większości biur z tego co sie orientuje została już tylko opcja independent czyli samemu sie szuka pracy i w zasadzie biuro załatwia ci tylko wizę, ubezpieczenie no i czasami bilet
kolbas Napisano 30 Marca 2011 Zgłoś Napisano 30 Marca 2011 Jakiś czas temu w Radiu Wnet „Poranek Wnet” mówili o jakimś zamku, nawet nie pamiętam gdzie to było, zakodowało mi się tylko „Muszę tam pojechać”. Czy ktoś może słuchał tej audycji i mógłby mi powiedzieć gdzie to było?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.