Bloosik Napisano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2011 hehe to ja wiem, że będę musiał zrobić nową opłatę sevis w takiej sytuacji mi jednak chodziło o to, że gdy dostałbym nowe I-20 to od razu byłby też nowy nr sevis i by różnił się od tego co jest na wizie... i teraz nie wiem... w ambasadzie co dzwonię to jakieś szkolenia mają pracownicy i obsługa niezbyt miła
sly6 Napisano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2011 a pisales moze? a musiales cos pokazac ze ma sie za co uczyc czy tez sam I-20 wystarczyl
Bloosik Napisano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2011 Sam I-20 wystarczył a co to ma do rzeczy w tym momencie? hehe
sly6 Napisano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2011 w tym momencie to nic ale komus sie moze przydac
Bloosik Napisano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2011 No może się przydać ale trzeba pamiętać, że i tak należy mieć ze sobą jakieś potwierdzenia, że ma się wystarczająco pieniędzy bo konsul ma prawo się o ten dodatek zapytać Jak to się mówi... każdy przypadek jest inny P.S. Najlepiej chyba będzie jak zapytam o tą moją sprawę już na miejscu - w szkole (DSO) albo urzędnika imigracyjnego na lotnisku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.