Tralalala Napisano 28 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2011 Witam wszystkich Rozważam wyjazd na staż do USA poprzez Fostera. Mam bardzo dużo pytań związanych z tym tematem. Wiecie może czy jest możliwość spotkania się z jakimś konsultantem z Fostera? Może jest ktoś chętny kto wyjeżdżał w ten sposób i mógłby pogadać ze mną na gg i opowiedzieć o swoich doświadczeniach? Pozdrawiam Ania
relaxi Napisano 21 Września 2012 Zgłoś Napisano 21 Września 2012 Nie wiem, czy informacja jest jeszcze poterzbna. a wyjechałam na W&T przez Fostera i polecam. Wszytskie moje wątpliwosci zostały rozwiane. Ze wzgledu na pewne moje watpliwosci kosultant zmienił umowe, aby była dla mnie korzystniejsza. Nie wiem, czy nadal tam pracuje. Miał na imię Sebastian. Nie wiem tez jak pozostali pracownicy. Ale na Sebastiana mozna bylo liczyc.
sly6 Napisano 21 Września 2012 Zgłoś Napisano 21 Września 2012 Zasada na forum jest taka ze nie odpowiadamy na takie stare posty
relaxi Napisano 21 Września 2012 Zgłoś Napisano 21 Września 2012 Zasada na forum jest taka ze nie odpowiadamy na takie stare posty przepraszam
Big Napisano 22 Września 2012 Zgłoś Napisano 22 Września 2012 Ciezko winic kogos, ze odpowiedzial - skoro taki stary post i "nieodpowiadalny", to dlaczego go nie zamknac?
marcing14 Napisano 27 Października 2012 Zgłoś Napisano 27 Października 2012 Zasada na forum jest taka ze nie odpowiadamy na takie stare posty Niby czemu? Dla kogoś innego taka odpowiedź może być przydatna.
kurara Napisano 8 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2012 a czy ktoś się oreintuje jak u nich jest z kupem biletu ? nie znalazłam tej informacji, a jestem ciekawa czy można samemu kupić bilet- bez obciążeń z ich strony ( niektóre biura doliczają).
marcing14 Napisano 8 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2012 w zakładce kosztorys jest informacja, że można samemu kupić sobie bilet bez dodatkowych opłat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.