Skocz do zawartości

Wyjazd Do Usa Specjalna Praca Dla Ok. 19 Latka

graczyk95

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam takie pytanie jak nazywa się tak jakby taka wycieczka z pracą do USA. Znaczy to polega na tym (jak leciałem do stanów to spotkałem chłopaka który opowiedział mi o tym bo sam na coś takiego poleciał) on miał w tedy długie wakacje pomiędzy maturą a studiami (4 miesiące ) polega to na tym że przylatuje do USA i ma załatwiono jakaś prace nie wiem czy to cały etat czy jak ,w każdym razie wiem że chodziło w tej pracy o to aby mógł pracować i podszkolić język a potem po prostu po skończeniu tej pracy po ok jakiś 2 miesiącach mógł sobie za pieniądze zarobione pozwiedzać kilka tygodni stany.

Jak nazywa się coś takiego i gdzie mogę o tym więcej poczytać .

Pozdrawiam .

shev17 jak widzisz work i travel jest ze znakiem zapytania napisane a Ty piszesz ze jest to wlasnie ten program

a to jest duzyyy blad ...

aby leciec na work i travel nalezy :

http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/wi...nd-travel2.html

i teraz shev czy ta osoba moze leciec na work i travel czy tez nie? odpowiesz juz sobie sam na to jak kto jest do tego przypadku

graczyk hm jak zadzwonisz do biur co organizuja camp wtedy sie wszystkiego dowiesz jak z tym moze byc i kto moze tak leciec.

masz rozumiec to ze w poniedzialek bierzesz sie za dzwonienie,pisanie e-mail do roznych biur ktore organizuja camp i bedziesz sie znac odpowiedz jak kto wszystko zrobic..

biura ktore takie cos organizuja znajdziesz bez trudnosci przez google.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...