Skocz do zawartości

Koszt I Najlepsze Biuro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. W przyszłym roku planuje pojechać na Work&Travel do USA. Dlatego już od teraz zaczynam się tym interesować i powoli odkładać pieniądze. Chciałbym się dowiedzieć ile taki wyjazd mniej więcej kosztuje wraz z biletem i wszystkimi opłatami. Ile muszę w taki wyjazd zainwestować? Moje drugie pytanie dotyczy jakie biuro najlepiej polecacie ? Pozdrawiam

Napisano

cena zalezy czy masz swoja prace,czy lecisz juz oferta pracy oraz co do biletu to zalezy gdzie chcesz leciec oraz w jakim okresie czasu-zaraz przed wakacjami czy tez w okresie wakacji

bilet moze wyniesc od 2 tys zl-2,5 zl do ...

Napisano

Cena biletu 2-2.5 tyś to za 2 bilety? powrotny też wliczyłeś ta?? No planuje wylecieć czerwiec/lipiec 2012 roku :) Jeśli chodzi o pracę to sam sobie załatwię. Mój kierunek jest Ci już pewny znany bo chodzi o Hatfield, Arkansas.

sly6 a biuro jakie polecasz?

Napisano

chyba masz na mysli bilet powrotny a nie 2 :)

2 tys zl to tzw min w tym okresie czasu ale przygotuj sie bardziej na ceny po 3 tys zl jak nie wiecej w ten rejon USA.

Napisano

napisalem Ci ze tzw min moze wyjsc 2,5 tys zl i to jest w dwie strony ale lepiej przygotuj sie na cene 3-3,5 tys zl jak nie wiecej,,

na forum masz wyszukiwarke biletow lotniczych i zobacz ile taki bilet teraz kosztuje a cena bedzie isc do gory czym blizej wakacji.

Napisano

Ok teraz już wiem. Mógłbyś mi podać link do tej wyszukiwarki biletów? Sly6 a wiesz może czy na worka można lecieć jako uczeń szkoły policealnej?

Napisano

http://eskypartners.com/usa/loty/wyszukiwanie_zaawansowane

i teraz musisz zobaczyc na mapie ktore duze lotnisko jest blisko tej miejscowosci gdzie lecisz ..

co do szkoly policealnej to pisze takie cos

http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/wi...nd-travel2.html

pisz tez duzo wielu biur jaki moze byc koszt w roznych opcjach bo jesli prace znajdziesz sobie w USA sam to prawie kazde biuro bedzie ok ,bo musisz aby miec odpowiednie papiery

sam tez mozesz sobie kupic bilet bez posrednictwa biura.

Napisano

Ok dzięki. Przeszukałem orientacyjnie i wyskoczyło mi do 3400 zł. Troszkę drogo. Co byś doradził. Może lepiej było by np. lecieć do Nowego Jorku czy gdzieś indziej gdzie było by taniej i stamtąd udać się jakoś do Hatfield. Co byś doradził ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...