shev17 Napisano 13 Marca 2011 Zgłoś Napisano 13 Marca 2011 Witam. W przyszłym roku planuje pojechać na Work&Travel do USA. Dlatego już od teraz zaczynam się tym interesować i powoli odkładać pieniądze. Chciałbym się dowiedzieć ile taki wyjazd mniej więcej kosztuje wraz z biletem i wszystkimi opłatami. Ile muszę w taki wyjazd zainwestować? Moje drugie pytanie dotyczy jakie biuro najlepiej polecacie ? Pozdrawiam
sly6 Napisano 13 Marca 2011 Zgłoś Napisano 13 Marca 2011 cena zalezy czy masz swoja prace,czy lecisz juz oferta pracy oraz co do biletu to zalezy gdzie chcesz leciec oraz w jakim okresie czasu-zaraz przed wakacjami czy tez w okresie wakacji bilet moze wyniesc od 2 tys zl-2,5 zl do ...
shev17 Napisano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 13 Marca 2011 Cena biletu 2-2.5 tyś to za 2 bilety? powrotny też wliczyłeś ta?? No planuje wylecieć czerwiec/lipiec 2012 roku Jeśli chodzi o pracę to sam sobie załatwię. Mój kierunek jest Ci już pewny znany bo chodzi o Hatfield, Arkansas. sly6 a biuro jakie polecasz?
sly6 Napisano 13 Marca 2011 Zgłoś Napisano 13 Marca 2011 chyba masz na mysli bilet powrotny a nie 2 2 tys zl to tzw min w tym okresie czasu ale przygotuj sie bardziej na ceny po 3 tys zl jak nie wiecej w ten rejon USA.
sly6 Napisano 13 Marca 2011 Zgłoś Napisano 13 Marca 2011 tutaj masz baze opinii o biurach.. http://www.usa.info.pl/baza_search.php
shev17 Napisano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 13 Marca 2011 Czekaj bo nie rozumiem. To w końcu ile musiałbym zapłacić za bilet w tą i w tamtą stronę?
sly6 Napisano 13 Marca 2011 Zgłoś Napisano 13 Marca 2011 napisalem Ci ze tzw min moze wyjsc 2,5 tys zl i to jest w dwie strony ale lepiej przygotuj sie na cene 3-3,5 tys zl jak nie wiecej,, na forum masz wyszukiwarke biletow lotniczych i zobacz ile taki bilet teraz kosztuje a cena bedzie isc do gory czym blizej wakacji.
shev17 Napisano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 13 Marca 2011 Ok teraz już wiem. Mógłbyś mi podać link do tej wyszukiwarki biletów? Sly6 a wiesz może czy na worka można lecieć jako uczeń szkoły policealnej?
sly6 Napisano 13 Marca 2011 Zgłoś Napisano 13 Marca 2011 http://eskypartners.com/usa/loty/wyszukiwanie_zaawansowane i teraz musisz zobaczyc na mapie ktore duze lotnisko jest blisko tej miejscowosci gdzie lecisz .. co do szkoly policealnej to pisze takie cos http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/wi...nd-travel2.html pisz tez duzo wielu biur jaki moze byc koszt w roznych opcjach bo jesli prace znajdziesz sobie w USA sam to prawie kazde biuro bedzie ok ,bo musisz aby miec odpowiednie papiery sam tez mozesz sobie kupic bilet bez posrednictwa biura.
shev17 Napisano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 13 Marca 2011 Ok dzięki. Przeszukałem orientacyjnie i wyskoczyło mi do 3400 zł. Troszkę drogo. Co byś doradził. Może lepiej było by np. lecieć do Nowego Jorku czy gdzieś indziej gdzie było by taniej i stamtąd udać się jakoś do Hatfield. Co byś doradził ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.