himynameispeter Napisano 18 Marca 2011 Zgłoś Napisano 18 Marca 2011 Witam wypelnilem dzis wniosek o wize, wyslalem go z odpowiednim zdjeciem. jednym slowem cala procedura zostala zakonczona. Juz po uswiadomilem sobie ze zamiast numer PESEL wpisalem numer paszportu. nie mam pojecia co powinienem w tym wypadku zrobic. caly weekend ambasada nieczynna nie wiem co mam robic. ktos mial juz jakies zle wypelnione wnioski? podejrzewam ze w zwiazku z tym moge nieotrzymac wizy dzieki za odpowiedzi
pnau84 Napisano 18 Marca 2011 Zgłoś Napisano 18 Marca 2011 Hej jesli wniosek wypełniłes i wysłałeś, ale na rozmowe telefonicznie się jeszcze nie umówiłeś czyli podczas rozmowy nie podałeś ID swojego wniosku to wypełnij nowy i jeszcze raz wyslij. Chyba, że już masz umówioną rozmowę to co innego, chyba musisz w poniedziałek zadzwonić i dopytać się co z tym zrobić. Ja swój wniosek wypełniałam teraz w marcu i w sumie 4 razy go wysyłałam, za każdym razem inne ID, bo zawsze po wypełnieniu sobie coś przypominałam, że coś zapomniałam (straszna gapa ze mnie). Podczas umawiania się na rozmowę podałam ID z ostatniego czwartego wysłanego wniosku i tyle, żadnego problemu podczas rozmowy w konsulacie nie było.
himynameispeter Napisano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Marca 2011 Czyli rozumiem, ze dochodzilas do zakonczenia calego podania gdzie ma sie juz confirmation i strone z kodem kreskowym do druku kilka razy?? nastepnie ponownie wykonywalas to samo a przy umowieniu sie na rozmowe podalas ostatni z wnioskow, z drugiej strony nie wiem czy dobrze jest konczyc juz wnioski. Orzymalas wize? zrobie chyba jak mowisz i ponownie wypelnie wniosek, nie umawialem sie jeszcze na rozmowe. Dzieki za odpowiedz! moze ktos jeszcze mial taka sytuacje ze zle wypelnionym wnioskiem
sly6 Napisano 18 Marca 2011 Zgłoś Napisano 18 Marca 2011 zrob jak pisze pnau84 ,czasami tak ludzie wypelniaja wnioski wiec no i otrzymala wize
pnau84 Napisano 18 Marca 2011 Zgłoś Napisano 18 Marca 2011 Hej naprawdę nie masz się czym przejmować tak wniosek o wizę DS-160 wypełniałam 4 razy i każdy do końca do momentu pokazania się strony z potwierdzeniem i z kodem kreskowym - to co przynosimy na rozmowę z konsulem. Dopiero za 4 razem byłam pewna, że wniosek mam wypełniony w 100% poprawnie i nie przejmowałam się tym ile razy taki wniosek już wysłałam. Podczas rozmowy telefonicznej podałam kod czyli ID mojego właśnie 4 wysłanego wniosku i tyle. Po wizę byłam teraz w marcu i dostałam na 10 lat
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.