sly6 Napisano 19 Marca 2011 Zgłoś Napisano 19 Marca 2011 Prosze uwazac na swoje dokumenty idac tam na rozmowe ,bo bywa tak ze kladzie sie takie cos na tasme i jak jest duzo ludzi wtedy moga sie zagubic ... to taka uwaga dla tych co maja rozmowe w Krakowie ps nie wiem na ile takie cos jest czeste ale prosze uwazac to jest post informacyjny i nie mialem na mysli aby kogos straszyc a jedynie poinformowac
pnau84 Napisano 19 Marca 2011 Zgłoś Napisano 19 Marca 2011 na jaką taśmę? przy ochronie? to trochę niemożliwe...
sly6 Napisano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 19 Marca 2011 tak na ochronie moze jak Ty bylas nie bylo takich przypadkow lub tez malo bylo osob ale bywa tak ze ludzie gubia takie cos .. a moze to sa sporadyczne przypadki ze komus cos moze zaginac ?
pnau84 Napisano 19 Marca 2011 Zgłoś Napisano 19 Marca 2011 Nie ja nie twierdze, że to całkiem niemożliwe, ale tam jest bardzo małe pomieszczenie kładzie się na tasme rzeczy, przechodzi przez bramkę i odrazu bierze się je z drugiej strony, wszytsko jak dla mnie widać. Musiałbybyć naprawdę duzy tłok żeby ktoś nam coś zabrał bo inaczej to nie miałoby gdzie tam zniknąć. Pozatym wpuszczanych za każdym razem jest kilka tylko osób do środka, robi się miejsce to wchodzą nastepni. Jak to w zyciu pewnie ktoś komuś przez przypadek coś może zabrał.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.