wayne Napisano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2011 Siema, Mam takie pytanie, mam paszport ważny do lutego 2012 - problem jest w tym, że w paszporcie tym mam nieaktualne zdjęcie - są osoby które widząc go nie wiedziały ze to ja. W marcu dostałem wizę do tego paszportu już z aktualnym zdjęciem na 10 lat i teraz pytanie czy moge mieć problem na granicy ? Miał ktoś taki przypadek ? Z góry dzięki za odpowiedź.
sly6 Napisano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2011 jesli w Ambasadzie nie zwrocili uwagi na takie cos lub tez nie mieli ale -bo czasami maja to wiza jest wydawana wiec mozesz tak podrozowac,jesli bylo by cos nie tak to by Ci powiedzieli-byl juz tutaj taki przypadek ..ze kogos wrocili aby przyniosl nowy paszport :)i wtedy wize wydali
wayne Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2011 No właśnie wize dostałem bez problemu. Zdjecie w wizie jest nowe więc tam mnie ropoznają tylko czy CI polscy strażnicy nie będą robić problemu ? Oni zawsze chcą być lepsi.... :/
sly6 Napisano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2011 a czemu maja Cie nie puscic?masz wazny paszport,wize wiec? jak chcesz to napisz do SG na e-mail,zadzwon i sie dowiesz jak z tym moze byc.
Sebaa Napisano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2011 Ja miałem taki sam problem. Gdy dzwoniłem umawiać się na rozmowę, baba powiedziała mi, że prawdopodobnie nie zostanę wpuszczny na teren USA po wylądowaniu, bo mam nieaktualne zdjęcie w paszporcie. Kiedy już pani w okienku powiedziała mi : ok, you've got visa, zapytałem jej się czy to prawda, że mogą mnie zawrócić, a ona mi odpowiedziała : that's bullshit, masz ważny paszport i aktualne zdjęcie w wizie, nie będziesz miał żadnych problemów. Więc spokojnie, bez obaw
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.