Skocz do zawartości

Informacje O Wizie J-1 Od A Do Z.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dziś umawiałam się na spotkanie z konsulem. Umówiłam się na 29 kwietnia... ale mnie pod koniec rozmowy rozłączyło. Pewnie na nowo będę musiała się umawiać i w ogóle, ale już trudno... Mam takie pytanie. Czy ktoś w ogóle zna Warszawę na tyle, by móc mi powiedzieć, na który dworzec pkp powinnam jechać żebym nie musiała kolejne 2 godziny iść na tą ul. Piękną 12??? W porównaniu do Torunia, Warszawa jest ogromna, do tego jej kompletnie nie znam... więc się pytam, może ktoś będzie umiał mi wskazać najbliższy dworzec.

Napisano

mozesz i autobusem jechac ale przy takiej pieknej pogodzie moze warto przejsc sie :(

tranwajem tez dojedziesz do dawnego domu partii :) no i palme ta zobaczysz :)

Napisano

Ja lubię chodzić, więc problemu bym nie miała, ale chyba w powrotnej drodze się przejdę, bo tak to chyba Warszawa jest zbyt duża. A zresztą, mapę sobie wydrukuje z dworca do ambasady i problemu nie będzie. To może racja, że lepiej na pieszo ; )

Napisano

Wizę otrzymało bardzo dużo osób. Konsul był sympatyczny. Pytał się co chcę tam robić, gdzie się zatrzymam, czy się uczę, studiuję. Co zamierzam dalej robić po szkole. Rozmowa trwała z 5 minut, może trochę więcej ; p

Wizy jeszcze nie przysłali bo wczoraj miałam rozmowę dopiero ; )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...