nietypoweJA Napisano 30 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2011 Dziekuje AniaL za odpowiedz no naprawde masz duzo szczescia ze masz taka szanse... A co do tego co napisal sly6 to dobrze bylo by by wiecej takich osob sie odezwalo w podobnej sytuacji by mozna bylo sie dowiedziec ile razy podchodzily do rozmowy z konsulem oraz co mowily a napewno w jakims stopniu bedzie latwiej , moze chociaz mniej nerwowo:) Pozdrawiam
sly6 Napisano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2011 a moze napisemy co trzyma taka osobe w Polsce,jak bedzie odpowiadac na pytania i jak sie zachowywac ...oraz na kogo trafi bo jak kto jest ze dana osoba chce mi pozyczyc 1000 zl bez problemu a inna chociaz ma to mowi NIE chociaz tak samo mowie? I podobnie masz z wizami ze zalezy jak sie zachowasz,bo nauczyc sie odpowiedzi to mozna ale juz zachowania w takiej sytuacji to trudniej sie nauczyc ... Sa osoby ze Ci napisza ze dostali za 1 razem,,inni za 2-5 razem Inna tez sprawa to jak sie zachowuje Twoja zona na takich rozmowach,czy ja stres nie zje .
Gucio Napisano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2011 Moja zona 2 razy zostala odprawiona z kwitkiem. Wiecej nie probowalismy bo strata kasy. Mnie jak chcialem wyjechac turystycznie aby odwiedzic ojca tez 2 razy odprawili z kwitkiem, mimo tego ze moja rodzina ma korzenie Amerykanskie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.