norbertx Napisano 27 Maja 2011 Zgłoś Napisano 27 Maja 2011 Witam ! jesetm tu nowy i przepraszam ze zakladam nowy watek ale nie znalazlem w pozostalych kontaktu z Karina. zalezy mi na dobrym prawniku. Bardzo prosze o ile Karina jest na wschodnim wybrzezu poprosze o jakis kontakt. Ja pisze z Philadelphi wiec Chicago odpada. Moja sprawa nie jest jakas skomplikowana ale potrzeba mi fachowej i rzetelnej porady. Wiem ze nie kazdy sobie zyczy ujawniania danych na forum wiec moze sama Karina ( uklon dla Ciebie ) sie do mnie odezwie. Pozdrawiam
sly6 Napisano 27 Maja 2011 Zgłoś Napisano 27 Maja 2011 witaj zapoznaj sie z tym tematem http://www.usa.info.pl/board/Od-Kariny-Par...raw-t18789.html jak widzisz pozostaje pisanie na pw do niej lub tez sama sie moze odezwie,ale pamietaj o tym ze czasami sie czeka na odpowiedz dluzszy czas.. Bo nie wiem czy ktos Ci poda numer.I nie znajdziesz kontaktu ,jesli Karina Ci tego nie poda.
Jim Beam Napisano 27 Maja 2011 Zgłoś Napisano 27 Maja 2011 Bo nie wiem czy ktos Ci poda numer.I nie znajdziesz kontaktu ,jesli Karina Ci tego nie poda. Oczywiscie sa na tym forum osoby posiadajace kontakt do Kariny, niemniej jednak dzielenie sie takimi informacjami bez zgody samej zainteresowanej jest conajmniej niegrzeczne. Pozostaje ci wiec pw na forum i cierpliwosc.
norbertx Napisano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Napisano 28 Maja 2011 zdaje sie ze Karina jest naprawde osoba kompetentna polecana nie tylko na tym forum stad zalezy mi na kontakcie własnie z nia. Chce jak czlowiek zaplacic za rzetelne informacje nt moich spraw i nie obarczac jej pytaniami na forum gdzie biedna i tak ma duzo pracy z tego co widze , skoro jest prawnikiem wiec pewnie ma jakis klientow ktorzy sie do niej dostaja wiec najzwyczajniej w swiecie chce jak klient skorzystac z jej usług. bede wdzieczny za jakakolwiek pomoc
Agacia833 Napisano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2011 Chciałabym bardzo serdecznie podziękować Karinie za konwersacje w dniu dzisiejszym.... Jesteś niesamowitą osoba.... I po rozmowie z Tobą myślę ze jestes wspaniałym adwokatem...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.