Biedronka Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Dzis na innym forum przeczytalam ze konsulat ma byc zamkniety 25-30 maja, czy to prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Dzis na innym forum przeczytalam ze konsulat ma byc zamkniety 25-30 maja, czy to prawda? Nie wiem, bo nie ma oficjalnej informacji na stronie ambasady, ale 26 maja to Boze Cialo, zatem dzien wolny, potem jest piatek i weekend... Poniedzialek wypada w dniu 30 maja. :roll: Trzeba poczekac na wiadomosci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame of Udun Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Dzis na innym forum przeczytalam ze konsulat ma byc zamkniety 25-30 maja, czy to prawda? niestety tak.. tragedia.. F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biedronka Posted May 11, 2005 Author Report Share Posted May 11, 2005 wyznaczyli mi rozmowe 2 tyg temu na 25...;(. F***!!!.Jestem bardzo zla:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
moniaa Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 oj to bardzo zle bo jeszcze nie mam wyznaczongo terminu a jade na w&t nie wiecie :roll: a nie wiecie o ile szybciej przyjmuja ludzi z w&t moze jeszcze zdarze?? :idea: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goskaw Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Najlepiej zadzwonić do Konsulatu w Krakowie pod numer 12 4245100 i tam można się wszystkiego dowiedzieć. Ostatnio starałam się o wizę dla synów i dzwoniłam tam kilka razy i zawsze udzielali mi potrzebnych informacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biedronka Posted May 12, 2005 Author Report Share Posted May 12, 2005 dzownilam pod ten numer 701.... zapytac czy mam ta rozmowe, a pani powiedziala ze jesli wyznaczyli mi rozmowe to mam i ze mam przyjechac. Dzwonilam tez do konsulatu w Krakowie,nie jest zamkniete w srode.Ale mi ulzylo:) Pzdr, Aga:) Dzieki za posty:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame of Udun Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 okay ambasada i konsulat sa zamkniete od 26 do 31.. nie 25 - 30 .. sorry moj blad. Ale podobno maja drukowac wizy tylko nie bedzie interviews. F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.