Jump to content

Czy Można Wypełnić I Wysłać Wniosek Ds160 Jeszcze Raz ?

Recommended Posts

Posted

Witam!

Mam taki problem , że wysłałem już ten wniosek, a teraz sobie pomyślałem że źle wpisałem jedną rzecz, edytować już nie mogę, a ta rzecz dotyczy szkół, co jest ważne jak nie najważniejsze u mnie, jestem po maturze przed studiami.

I teraz pytanie, czy mogę jeszxcze raz zrobić i wysłać ds 160 ? Ktoś już miał takie przygody i nic się nie stało ? ;>

Liczę na szybką odpowiedź, bo dziś chce dzwonić do ambasady umówić się na spotkanie :)

Pozdrawiam

Posted

Możesz wypełniać ten wniosek tyle razy, ile tylko zechcesz, a przy umawianiu się do ambasady podasz tylko numer tego poprawnego i tyle :)

Posted

No i wpadłem na minę.

Co mam wpisać w okienkach szkoły ? Skończyłem ogólniak, a na studia jeszcze sie nie dostałem?? Wcześniej wpisywałem dane szkoły policealnej, bo dostałem od nich papierek jakby co, to że się u nich będę uczył.

Jakieś propozycje ?

Posted

wpisać zgodnie ze stanem faktycznym, czyli ukończone liceum i tyle.

albo poczekać ze złożeniem wniosku wizowego na wyniki rekrutacji na studia.

Posted

Ok, dzięki za wszystkie odpowiedzi, temat do zamknięcia i usunięcia.

PS. Nie da się nic nie wpisać, trzeba wpisać obecną pracę lub szkołę, dopiero w następnym kroku wpisuje się szkoły ukończone.

Próbowałem N/A wpisać jak ktoś polecał, ale nie da rady.

Pozdrawiam.

Posted

to możesz wpisać liceum, rok szkolny kończy się 31sierpnia:)

p.s. jak to się nie da nic nie wpisać, a jak ktoś się nie uczy i nie pracuje?

Posted

Jak kończy się 31 sierpnia, jak na świadectwie mam 20 któryś kwietnia, wystawione świadectwo ukończenia liceum.

Nie mogłem wpisać liceum, legitymacje mam , oczywiście.

Jak mam dostać to i tak dostane, pewnie nie pierwszy i nie ostatni jestem z takim problemem : )

Pozdrawiam

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...