kacloo Napisano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 Witam, jeśli wezmę ślub z obywatelką USA to w tym samym momencie zostane obywatelem USA? Na jednym z for ktoś napisał, iż to działa jesli mąż to amerykanin a nie żona, dla mnie jest to niedorzeczne ale daje duzo do myślenia..czy to prawda? I czy jak wezme ślub w usa to będe musiał wracać do Polski i załatwiać jakieś papiery?
renox Napisano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 A ile Ty masz latek? Bo tylko dzieci moga pisac takie glupoty.
sly6 Napisano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 a slub bedzie na wizie narzeczenskiej? jak tak to sie zalatwia sprawy pobytu na terenie USA tutaj masz temat o slubie i legalizacji pobytu http://www.usa.info.pl/board/Formalnosci-P...lem-t14622.html do obywatelstwa dluga droga.... a na jakim forum takie cos czytales?
kacloo Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 dzieki:) nie mam linku do tamtego forum @renox mam 24 lat, tylko powtarzam to co zobaczylem
sly6 Napisano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 a jak sie nazywalo?to polskie forum bylo czy jak,,..
kacloo Napisano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2011 nie mam nazwy ani linku bo przeszukiwalem pare stron w google i dopiero tu trafilem, dobra znalazlem odpowiedz dzieki:)
Saka Napisano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2011 nie karmcie trolla, gosc zaklada glupkowate tematy i mysli, ze jest zabawny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.