Skocz do zawartości

Kilka Pytan Odnosnie B2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

to albo loteria lub tez jest w rekach Boga :)

a skad wiesz czy miales podobna sprawe do tej dziewczyny?czasami to tak wyglada ale nie jest :D

jesli mamy cos mowic o loteri to moze byc ona do kogo sie podejdzie ,jak kto zyciu

jedni Ci ufaja i wierza po 5 min rozmowy,inny po paru dniach ;)a inny nie ;)

• 3 lata później...

Napisano

Witam, mam takie pytanie ( może już było takie pytanie, jeśli tak to sorry, nie mogłem znaleźć)

Posiadam zieloną kartę ( zrzekam się jej i aplikuję po wizę turystyczną ) Zatem jak odpowiedzieć na pytanie "Have you ever been issued a U.S. visa" Czy to pytanie dotyczy też imigracyjnych wiz czy tylko nieimigracyjnych ?

Napisano

we wrzesniu planuje isc do liceum zaocznego i na początku pażdziernika chciałbym jeszcze raz ubiegac sie o wize jak myslicie nie zawczesnie bede sie ubiagał? czy jeszcze troche pochodzić do szkoly i spróbowac pożniej listopad/grudzien?

Napisano

to zalezy kiedy chcesz leciec ,na ile czasu

Pamietaj ze tam siedza osoby ktore wiedza ze mozna isc do szkoly po to aby dostac wize ;)

Napisano

na świeta bożego narodzenia na jakies 2 tyg mam jeszcze na siebie skuter zarajestrowany oraz konto w banku...moze te dowody utwierdzą ich w przekonaniu że nie chce tam zostac nielegalnie :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...