sly6 Napisano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2011 to albo loteria lub tez jest w rekach Boga a skad wiesz czy miales podobna sprawe do tej dziewczyny?czasami to tak wyglada ale nie jest jesli mamy cos mowic o loteri to moze byc ona do kogo sie podejdzie ,jak kto zyciu jedni Ci ufaja i wierza po 5 min rozmowy,inny po paru dniach ;)a inny nie
sergio ramos Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2014 Witam, mam takie pytanie ( może już było takie pytanie, jeśli tak to sorry, nie mogłem znaleźć) Posiadam zieloną kartę ( zrzekam się jej i aplikuję po wizę turystyczną ) Zatem jak odpowiedzieć na pytanie "Have you ever been issued a U.S. visa" Czy to pytanie dotyczy też imigracyjnych wiz czy tylko nieimigracyjnych ?
sergio ramos Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 ok, dzięki! ale mam jeszcze kolejny problem... każą podać nr wizy ( 8 cyfr ), GC ma kod 9 cyfrowy....
Robert1992 Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 we wrzesniu planuje isc do liceum zaocznego i na początku pażdziernika chciałbym jeszcze raz ubiegac sie o wize jak myslicie nie zawczesnie bede sie ubiagał? czy jeszcze troche pochodzić do szkoly i spróbowac pożniej listopad/grudzien?
sly6 Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 to zalezy kiedy chcesz leciec ,na ile czasu Pamietaj ze tam siedza osoby ktore wiedza ze mozna isc do szkoly po to aby dostac wize
Robert1992 Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 na świeta bożego narodzenia na jakies 2 tyg mam jeszcze na siebie skuter zarajestrowany oraz konto w banku...moze te dowody utwierdzą ich w przekonaniu że nie chce tam zostac nielegalnie
Robert1992 Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2014 no nie tylko skuter...ale jakieś wiezi są jak byłem w ambasadzie to widziałem jak jakaś pani miała wydruk z konta banku pocztwego
sly6 Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2014 a mogla ten wydruk pokazac ja tez wiele widzialem,teczki jak w aktach w sadzie i wizy nie bylo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.