hame Napisano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2011 Witam, mam niemały problem z formularzem DS-160. Sytuacja powtarza się przy każdorazowym wypełnieniu formularza. Zapisuję zmiany po każdym ekranie. Na ostatnim ekranie w części edycyjnej ("Temporary Work Visa") uzupełniam informację o miejscu pracy, po czym wybieram Zapisz. W tym momencie system stwierdza, że wystąpił nieznany błąd: An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required. To retrieve your DS-160 application, please enter your Application ID. Wpisuję application ID i wracam do punktu wyjścia, czyli nieuzupełnionego ostatniego ekranu. Czy ktoś z Was spotkał się z takim problemem?
sly6 Napisano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2011 a wypelniales to moze pare dni temu oraz wczoraj bo byl taki przypadek ze ktos mial podobnie ale dzis farciarz wyslal ds 160 wiec nic nie mowil ze mial problem z wypelnieniem wniosku-fakt to bylo dla wizy turystycznej.
hame Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2011 Wypełniałem wczoraj i dzisiaj. Jak się okazało, błąd występuje, gdy w przewidywanym przychodzie na zakładce "Temporary Work Visa" wpisze się co najmniej 4 cyfrowego. Gdy wpisałem 999, zapisało się bez problemu... Niestety mój problem wciąż jest aktualny, bo przecież nie wpiszę 999, lecz powinienem wpisać prawdziwą wartość... Jakieś rady?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.